No Time-   eReader eBook

Naomi Klein • eBook

€ 13,99

Direct downloaden

No Time is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Klimaatverandering is al tijden een veelbesproken onderwerp. Aan de ene kant staan milieuactivisten die de wereld proberen te waarschuwen voor de gevolgen van temperatuurstijging, terwijl aan de andere kant geluiden klinken die deze uitspraken ontkennen. Zoals in haar grote bestsellers No Logo en De shockdoctrine slaagt succesauteur en wereldberoemd activiste Naomi Klein erin ons met verbazingwekkende verhalen, gedegen onderzoek en genadeloze analyses de ogen te openen: het roer moet om. Een beter milieu begint niet uitsluitend bij jezelf – in een wereld die draait om kapitalisme moeten eerst de achterliggende sociale, economische en politieke ideologieën veranderen voordat we de natuur kunnen redden. Naomi Klein ziet klimaatverandering als katalysator voor verandering en een betere wereld.

Reviews & recensies

Verander nu, voor het klimaat alles verandert!

New York Times bestseller! Als je het beste boek sinds tijden over klimaatverandering wil lezen dan is ‘No time’ een absolute aanrader. In haar nieuwste, vuistdikke boek pleit schrijfster en boegbeeld van de andersglobalisten Naomi Klein voor een ‘system change, no climate change’. Het boek is een echte eye-opener waarin kapitalisme en klimaat lijnrecht tegenover elkaar worden gezet: “we staan voor de grimmige keus: alles in de wereld laten veranderen door de ontwrichting van het klimaat of zo ongeveer alles aan onze economie veranderen om aan dat lot te ontkomen.” Haar nieuwste bestseller wordt nu al Kleins belangrijkste boek genoemd. En geheel terecht. ‘No time’ is een briljante uiteenzetting van de manier waarop de klimaatcrisis ons ertoe dwingt om de heersende vrijemarkt ideologie los te laten en onze politieke systemen dringend te wijzigen. Voordat het te laat is... Als je alles dacht te weten over global warming is dit een absolute must-read! “Naomi Klein is een analiste die andere vragen stelt dan de rest. Haar antwoorden zijn provocerend maar logisch en uitstekend gedocumenteerd.” - NRC Handelsblad.

Bekijk alle reviews van Frank Libeer 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over de maatschappij
  • boeken over de staat van de wereld

Details:

Auteur(s)Naomi Klein
UitgeverijDe Geus
Vertaler(s)Arjanne van Luipen, Pon Ruiter, Ineke van den Elskamp, Marianne Gaasbeek
ISBN9789044533774
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's697
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1659 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten