Nooit genoeg-   eReader eBook

Michael d'Antonio • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Nooit genoeg is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De eerste en allesonthullende biografie van Donald Trump

 

Er is één ding dat Trump drijft: de vaste overtuiging dat hij een uitzonderlijk en superieur mens is. Hij begon als showman op Broadway, werd projectontwikkelaar en daardoor de beroemdste zakenman van Amerika. Nu is hij in de race voor het Amerikaanse presidentschap.

Gesteund door het fortuin en de politieke connecties van zijn vader, groeide Trumps zakenimperium tot grote hoogte. Ook Trump zelf ontwikkelde een meer dan levensgroot imago, waarbij hij zichzelf neerzette als het levende symbool van extravagantie en succes. Een succes dat hij nastreeft met een vasthoudendheid die grenst aan een obsessie. Hierdoor kreeg hij wel vrijwel alles waar hij zijn zinnen op had gezet.

In het begin van zijn kandidaatstelling zorgde hij voor zoveel controverse en stond hij op zoveel tenen, dat men zich begon af te vragen wat zijn drijfveren waren. D’Antonio geeft hier antwoord op in de eerste biografie van misschien wel de nieuwe president van de Verenigde Staten van Amerika. Hij interviewde Trump zelf en zijn vijanden, maar sprak ook uitgebreid met familieleden, onder wie alle volwassen Trump-kinderen.

 

Michael D’Antonio was vele jaren journalist en won met zijn collega’s de Pulitzer Prijs. In 2013 verscheen van zijn hand Mortal Sins, over kindermisbruik binnen de katholieke kerk in de Verenigde Staten. Hij schreef ook voor Esquire, The New York Times Magazine en Sports Illustrated.

Dit boek in de pers

D'Antonio verschaft de lezer alles wat hij weten moet over een 70-jarige vastgoedmakelaar met politieke ambities. Hij doet dat grondig, secuur, fair en met de nodige humor. Nooit genoeg is zowel verhelderende, pakkende als noodzakelijke lectuur.  
De Morgen  

Levendig en onderhoudend boek, gebaseerd op interviews en krantenartikelen uit tientallen jaren, vertelt het verhaal van Trumps jeugd, familie, zakendeals en politieke zijstappen.  
The Washington Post  

Nooit genoeg is een verbazend onverbloemd, onpartijdig en niettemin vernietigend verslag van het leven van Trump.  
THE NEW YORK TIMES BOOK REVIEW  


Reviews & recensies

De Democraten zijn zo blij met dit boek, niemand zal meer op Trump stemmen straks.

Michael D’Antonio, een zeer ervaren en gevierd journalist, werd niet bepaald gesteund door Donald Trump toen hij met deze zeer degelijk geschreven biografie bezig was. D'Antonio - die eerder de prestigieuze Pulitzer Prize won voor journalistiek werk - heeft een zorgvuldige reconstructie gemaakt van het nest waar Donald Trump in opgroeide, zijn ouders hadden al een fortuin en vele politieke connecties, en van de rest van zijn zakelijke leven. We leren Trump kennen als een persoon die zichzelf superieur vindt en zich op een voetstuk plaatst, en die altijd zijn zin krijgt. Een aantal Democratische reviewers van dit boek hebben al laten weten dat ze dankbaar zijn voor dit boek, het aan al hun vrienden en collega's laten lezen, zodat die zeker niet op Donald Trump zullen gaan stemmen. Trump komt dus niet zo mooi uit de verf als het gaat om wie de nieuwe president van de VS moet worden. Helaas is het wel de waarheid die je te weten komt over deze doorduwer. Neem het voorbeeld dat Trump in Schotland een gemeenschap oudere Schotten uit hun huizen heeft gepest, alleen zodat hij daar een golfbaan kon aanleggen. Waar Trump wel als goed voorbeeld zou kunnen dienen, is als persoon die gewoon niet opgeeft. Het zou dus nog wel eens heel erg spannend kunnen worden straks bij de verkiezingen.

Bekijk alle reviews van Frank Libeer 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • biografieën over Donald Trump
  • echte verhalen over het zakenleven

Details:

Auteur(s)Michael d'Antonio
UitgeverijSpectrum
Vertaler(s)Rob de Ridder, Jacques Meerman
ISBN9789000350179
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's430
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2178 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten