Nooit meer diëten deel 1-   eReader eBook

Sandra Bekkari • eBook

€ 19,95

Direct downloaden

De laatste bestelling was 21 uur geleden.

Nooit meer diëten deel 1 is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Hoewel de meeste mensen zich bewust zijn van de noodzaak van gezond eten, is het niet altijd gemakkelijk om ook effectief de omschakeling te maken. 'Saai', 'niet lekker', 'hongergevoel blijft', de vooroordelen zijn legio. De Sana-methode bewijst dat het anders kan. Op basis van het oorspronkelijke mediterrane dieet, met natuurlijke voedingsmiddelen en een prominente plaats voor superfoods, biedt Sana een manier aan om een gezond voedingspatroon toe te passen in de dagdagelijkse en smakelijke keuken. Sandra Bekkari heeft haar strepen als voedingsdeskundige al verdiend: met haar voedingsadviesbureau 'Sana' begeleidde ze samen met een team van consulenten al heel wat mensen naar een gezondere levensstijl. In haar boek 'Nooit meer diëten' brengt ze haar wetenschappelijk gefundeerde voedingskennis op een concrete en praktische manier naar de lezers. Een omschakeling in 7 stappen, waarbij de focus ligt op goede gewoontes die grote veranderingen kunnen teweegbrengen. Met aangepaste, eenvoudige recepten en een bijgevoegd werkboek om zelf je vorderingen bij te houden.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Nooit meer jojo-effect! Reken voorgoed af met eindeloos diëten!

Ben jij het ook beu dat je na een paar weken streng diëten (en heel-erg-je-best-doen!) telkens weer vervalt in je oude eetgewoonten en de kilo's er zó weer aan zitten? Dan komt Nooit meer diëten je hoogstwaarschijnlijk als geroepen! Voedingsdeskundige Sandra Bekkari reikt je hierin een manier aan om een gezond voedingspatroon toe te passen in de dagdagelijkse en smakelijke keuken. Een patroon dat diëten voorgoed overbodig maakt! Door zeven kleine stappen te maken in je dag breng je grote veranderingen teweeg, met als resultaat een gezonder, slanker en energieker leven! Eindelijk een voedingsmethode die werkt en waarmee je voorgoed afrekent met eindeloos en vooral zinloos diëten. Compleet met werkboekje om je vorderingen bij te houden, een haalbaarheidsstappenplan en 60 snelle, eenvoudige maar heerlijke recepten!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Sandra Bekkari
UitgeverijBorgerhoff & Lamberigts
ISBN9789089316752
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's214
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met Adobe DRM
ePub met Adobe DRM is een formaat voorzien van DRM beveiliging van Adobe. DRM staat voor Digital Rights Management en dit is een techniek om het illegaal kopi�ren van digitale bestanden tegen te gaan.
Bestandsgrootte16376 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieUitgeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten