Nora Roberts - Geboren in schande - De zusjes Concannon 3-   eReader eBook

Nora Roberts • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 1 dag geleden.

Nora Roberts - Geboren in schande - De zusjes Concannon 3 is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Tom Concannon is een rasechte Ier: een dromer, een man van het grote gebaar, maar bovenal vader. Hij is gek op zijn dochters, en wat hem betreft zijn ze perfect - hoe verschillend ze alle drie ook zijn... Deel 3 Shannon woont in de VS en weet pas sinds kort dat Tom haar vader was. Sindsdien voelt ze zich stuurloos - ze weet niet meer goed wie ze zelf is. Wanneer ze een uitnodiging krijgt van Brianna, haar halfzus, besluit ze daar dan ook op in te gaan. Het gevoel van herkenning dat Ierland haar geeft, overvalt haar. Net als het feit dat Brianna's buurman, Murphy, niet alleen heel erg aantrekkelijk is, maar op zijn beurt beweert dat hij háár herkent - als de vrouw op wie hij altijd heeft gewacht.

Reviews & recensies

Einde van een prachtige trilogie, dat alle vragen beantwoordt.

'Geboren in schande' is het derde en laatste deel in de reeks over de zusjes Maggie, Brianna en Shannon. Deze keer is het Shannon die we van dichtbij volgen. Nu haar moeder op haar sterfbed heeft opgebiecht dat Shannons echte vader een getrouwde Ierse man was, voelt ze zich stuurloos. Haar hippe job in New York kan de leegte die ze vanbinnen voelt, niet meer vullen. Wanneer ze een brief krijgt van haar halfzussen, die haar graag willen ontmoeten, besluit ze naar Ierland te reizen. Als bij wonder voelt ze er zich meteen thuis. De reis naar Ierland wordt uiteindelijk een zoektocht naar haar roots en naar zichzelf, waarin Shannon zich langzaam maar zeker openstelt voor haar familie en haar verleden. Zeker wanneer ze de sexy, goedlachse Murphy ontmoet, ontdooit Shannon. Het boek bevat meer mystieke elementen dan de vorige twee verhalen - en dat maakt het soms een tikje ongeloofwaardig, al hoort het ook wel bij die Ierse sfeer, cultuur en tradities. Een mooi einde van een prachtige trilogie, waarin alle vragen beantwoord worden.

Bekijk alle reviews van Marleen Merckx 


Details:

Auteur(s)Nora Roberts
UitgeverijHarpercollins
Vertaler(s)Ingrid Zweedijk
ISBN9789402750935
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's284
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte498 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieIerse zussen
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten