Nora Roberts - Geboren in vuur - De zusjes Concannon 1-   eReader eBook

Nora Roberts • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 5 dagen geleden.

Nora Roberts - Geboren in vuur - De zusjes Concannon 1 is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Tom Concannon is een rasechte Ier: een dromer, een man van het grote gebaar, maar bovenal vader. Hij is gek op zijn dochters, en wat hem betreft zijn ze perfect - hoe verschillend ze alle drie ook zijn... Deel 1 Oudste dochter Maggie May is koppig en temperamentvol, en ze bezit een groot talent: glasblazen. Het liefst is ze thuis, in County Clare, aan het werk in haar atelier. Wanneer daar op een dag Rogan Sweeney binnenstapt, die vastbesloten is haar werk in zijn prestigieuze galeries te verkopen, wil ze niets van hem weten. Kunst en zaken gaan wat haar betreft niet samen. Maar deze man laat zich niet zomaar wegsturen of negeren. Hij is namelijk minstens zo koppig als zij...

Reviews & recensies

Een ode aan de natuur en de vurige liefde die niemand kan weerstaan.

De 'geboren in'-trilogie van Nora Roberts gaat over de drie zusjes Concannon. Maggie, de oudste, is een getalenteerde glaskunstenares. Ze is eigenzinnig, geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Je zou dan ook denken dat ze haar leven lang alleen zal blijven, maar wanneer galeriehouder Rogan haar atelier binnenstapt en interesse toont in haar werk, begint ze toch te twijfelen: kan ze haar werk verkopen zonder haar ziel en vrijheid te verkopen? Ik hield meteen van Maggie: een zelfstandige, straffe madame die de touwtjes stevig in handen heeft. Maar langzaamaan ontdekt ze dat vrijheid niet per se betekent dat je alleen moet blijven. 'Geboren in vuur' deed me denken aan Montefiore: een passioneel verhaal tegen de achtergrond van het wondermooie Ierse platteland. Een ode aan de natuur, aan vurige liefde die niemand kan weerstaan, aan luisteren naar je hart. Het perfecte boek om even te ontsnappen aan het dagelijkse leven.

Bekijk alle reviews van Marleen Merckx 


Details:

Auteur(s)Nora Roberts
UitgeverijHarpercollins
Vertaler(s)Els Papelard
ISBN9789402750911
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's266
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte475 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieIerse zussen
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten