Omdenken in communicatie-   eReader eBook

Berthold Gunster • eBook

€ 1,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 17 uur geleden.

Omdenken in communicatie is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Omdenken in communicatie is het zusje van de bestseller Omdenken, waarvan meer dan 300.000 exemplaren zijn verkocht. Dit prikkelende boekje vol grappige en ontregelende illustraties laat zien hoe je de techniek van het omdenken kunt inzetten in allerlei situaties: op het werk, binnen de familie, met kinderen en in liefdesrelaties.

Omdenken in communicatie is een volledig herziene editie van Omdenken in relaties.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Verplaats je in de ander, bekijk zaken eens van een andere kant en zeg de dingen eens anders. Dan gaat er een nieuwe en mooiere wereld voor je open! Echt een aanrader.

Wat is omdenken? Welnu, dit is een manier van denken waarmee je van een probleem juist een mogelijkheid maakt, van een bedreiging een kans of van een ramp een zegen. Ik denk steeds maar dat omdenken echt iets voor optimisten is. Maar iedereen kan het leren, en dat is een hoopvolle gedachte. Het vraagt wel de nodige creativiteit en de nodige zelfkritiek, maar als je eenmaal door een aantal stappen heen bent werkt het principe geweldig. Gunster legt het uit in dit boekje op een vriendelijke en soms humoristische manier. Vol met heel herkenbare voorbeelden. Het boekje werpt een nieuw licht op de manier waarop je praat, nadenkt en dingen aanpakt. Dit kleine boekje steunt vooral op praktische voorbeelden van hoe het omdenken in de praktijk er uit kan zien, zodat je het zelf misschien kunt toepassen en in ieder geval kunt zien hoe het principe werkt. Zeker controversieel, een tikje provocatief en boven alles met een frisse blik. Omdenken is geen plek voor vastgeroeste geesten, dus pak het blik olie er maar vast bij, want met deze technieken gaat er een heel nieuwe wereld voor je open.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over Omdenken
  • leerzame boeken in toegankelijke stijl

Details:

Auteur(s)Berthold Gunster
UitgeverijLev.
ISBN9789044975512
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's41
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1740 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten