(On)gewenst-   eReader eBook

Annelies Lafleur • eBook

€ 12,50

Direct downloaden

(On)gewenst is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Was ik (on)gewenst?” Al heel haar leven wordt Sam door die vraag gekweld. Wanneer ze zwanger blijkt van Tim, wil ze eindelijk achterhalen wie haar moeder is, en waarom die haar heeft gedumpt. Na een lange zoektocht verneemt Sam dat Simonne haar moeder is, tot de verbazing van beiden. Hoe kon het zover komen? Waarom zou Simonne Sam zomaar hebben achtergelaten?

We gaan terug naar 1978. Simonne is nog een prille tiener. Ze woont met haar moeder Yvette en haar zus Angèle in een bescheiden café. Simonne wordt voor het eerst in haar leven echt verliefd. Op een knappe, maar veel oudere jongen. Yvette reageert afwijzend, Angèle is jaloers. Wat start als een stiekeme romance, groeit al snel uit tot een aaneenschakeling van moeilijke keuzes, dramatische gebeurtenissen en pijnlijke geheimen…

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Geschreven door een Thuis-kenner van het eerste uur!

Thuis op één is een echte hit en een van de weinige televisieprogramma's waar ik voor... thuis blijf! Inderdaad, ik ben een die-hard fan. Daarom hou ik ook zo van de boekenreeks Wat u (nog) niet zag op tv. In de Thuisboeken lees je dingen die je in de tv-reeks (nog) niet te zien kreeg en worden geheimen ontsluierd die op televisie nog verborgen bleven. Nieuwe ontwikkelingen, verrassende feiten, weetjes over de personages en verborgen conflicten die je op het scherm niet te zien kreeg... als je als Thuis-fan de Thuis-boeken leest, dan weet je gewoon méér! En na Doodgezwegen: het verhaal van Lowie is er nu het nieuwe Thuis-boek (On)gewenst, dat naadloos aansluit bij de reeks op één. Het verhaal werd samen met de makers van de televisiereeks ontwikkeld en uitgeschreven. De auteur, Annelies Lafleur, schrijft al van de eerste dag mee aan Thuis en heeft de voorbije jaren veel van de bekende personages mee vormgegeven. Ze kent hen dus vanbinnen en vanbuiten. Een absolute must-read dus voor alle fans van Thuis!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Annelies Lafleur
UitgeverijBorgerhoff & Lamberigts
ISBN9789089315496
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's192
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met Adobe DRM
ePub met Adobe DRM is een formaat voorzien van DRM beveiliging van Adobe. DRM staat voor Digital Rights Management en dit is een techniek om het illegaal kopi�ren van digitale bestanden tegen te gaan.
Bestandsgrootte610 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieUitgeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten