Onder de hemel van Cornwall-   eReader eBook

Liz Fenwick • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 2 dagen geleden.

Onder de hemel van Cornwall is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Demi ziet het even niet meer zitten: ze is niet aangenomen voor haar droombaan, en na het bedrog van haar vriend is ze dakloos, met geen andere plek om naartoe te gaan dan het boerderijtje van haar opa in Cornwall. In de slaaptrein daarnaartoe vraagt ze zich vertwijfeld af waarom alles haar tegen lijkt te zitten.

Victoria denkt dat ze eindelijk heeft wat ze altijd al wilde: Boscawen, het prachtige landgoed in Cornwall dat al generaties lang van haar familie is, zou nu, na de plotselinge dood van haar echtgenoot, aan haar moeten toevallen. Na een liefdeloos huwelijk van vele jaren kijkt Victoria uit naar de vrijheid die voor haar ligt.

Maar er wacht beide vrouwen een verrassing. Het door boomgaarden, tuinen en de zee omringde landgoed Boscawen zal een onverwachte rol in hun levens gaan spelen. Kunnen twee totaal verschillende vrouwen een nieuwe weg inslaan als een meevaller hun leven zo drastisch verandert?


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een heerlijk diepgaand verhaal dat zich afspeelt in het schitterende Engelse Cornwall.

Met 'Onder de hemel van Cornwall' heeft Liz Fenwick weer een onweerstaanbaar diepgaand verhaal geschreven dat zich afspeelt in het schitterende Engelse Cornwall, en dan vooral het bijzondere landgoed Boscawen. Vol romantiek en intriges, volgt deze roman de levens van twee vrouwen die werelden van elkaar verwijderd zijn: een jonge dame die de hoop heeft opgegeven, en een oudere dame die alles heeft wat ze wil en gewend is te krijgen wat ze wil. De omstandigheden zorgen ervoor dat deze bijzondere personages elkaar onvermijdelijk vinden. Het landgoed, omringd door boomgaarden, tuinen en de zee, zal een belangrijke rol spelen in hun levens.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over landgoederen
  • lekker leesvoer

Details:

Auteur(s)Liz Fenwick
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Fanneke Cnossen
ISBN9789402305739
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's313
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1964 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten