Onderhuids-   eReader eBook

Aloka Liefrink, Deflo • eBook

€ 17,99

Direct downloaden

Onderhuids is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De eerste werkdag van Masha Kirilenko bij de politie van Hasselt begint hectischer dan verwacht. Er werd een jonge vrouw gewurgd in haar flatje aangetroffen. De sexy, jonge Letse wordt eropuit gestuurd om haar ervaren collega Felix Debie te assisteren. Kort daarna gebeurt er een gelijkaardige moord en gaat de bal pas écht aan het rollen. Masha kampt intussen met de spoken uit haar verleden, maakt kennis met een getormenteerde ex-flik met te veel testosteron, gaat de strijd aan met boefjes in een supermarkt en ondervindt dat de mannen en vrouwen op het politiekantoor elk hun eigen zorgen hebben. De onderhuidse spanning is te snijden... Een verhaal van moord en passie, van spijt en romantiek, van mensen die hun verlangens willen invullen en hun verleden willen vergeten. Succesauteur Luc Deflo, goed voor al meer dan 500.000 verkochte thrillers, start een nieuwe reeks op met de jonge schrijfster Aloka Liefrink. Even spannend en onweerstaanbaar als Deflo's thrillers, maar met méér passie, méér relationele perikelen en een sterke vrouwelijke touch. Uniek in Vlaanderen!

Dit boek in de pers

Je voelt de hand van de ervaren meester, gesteund en aangevuld door de vrouwelijke psyche, passie en fijngevoeligheid van het jonge talent. De chemie die ontstaat uit deze samenwerking tilt deze politiethriller meteen naar een hoog niveau. De combinatie van de rauwe schrijfstijl van Deflo, aangevuld door de finesse van Liefrink resulteert in een vlotte politiethriller.  
Hebban.nl  


Reviews & recensies

Grootmeester Luc Deflo slaat de handen ineen met Aloka Liefrink – een keihard, maar ook elegant drama

Luc Deflo kenden we al langer, en nu is hij terug met vrouwelijke hulp: de jonge schrijfster Aloka Liefrink. Dit crimeduo zorgt met Onderhuids voor bijzondere thriller. De nieuwe agente Masha komt op haar eerste dag voor een nare verrassing te staan. Ze wordt meteen op een gruwelijke moordzaak gezet. Een moord die deze snel opvolgt, wekt de indruk dat het om een seriemoordenaar gaat. Naast deze moeilijke moordzaak moet ze leren omgaan met een agressieve ex-agent, en komt haar eigen verleden ook om de hoek kijken. Een boek met pit geschreven. Je voelt zowel de rauwe ervaring van crime-auteur Deflo als de emotionele, elegante touch van Aloka Liefrink. Een zalige thriller die nog lang na het lezen in mijn hoofd is blijven spoken.

Bekijk alle reviews van Sander Verheijen | Crimezone 


Details:

Auteur(s)Aloka Liefrink, Deflo
UitgeverijBorgerhoff & Lamberigts
ISBN9789089314932
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's238
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met Adobe DRM
ePub met Adobe DRM is een formaat voorzien van DRM beveiliging van Adobe. DRM staat voor Digital Rights Management en dit is een techniek om het illegaal kopi�ren van digitale bestanden tegen te gaan.
Bestandsgrootte574 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieUitgeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten