Ongenade-   eReader eBook

Escober • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Ongenade is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Er moest een reden voor zijn dat hij hier nu was. Hij had het lang genoeg genegeerd. Als hij nog iets van zijn leven wilde maken, dan moest hij eerst de fundamenten ervan vinden. Anders viel er niets op te bouwen

Sil Maier die gebroken heeft met zijn vriendin Susan gaat terug naar zijn geboortestad München, in de hoop er een verklaring te vinden voor zijn destructieve gedrag. Bij aankomst in de stad die hij sinds zijn jeugd als de pest heeft gemeden, blijkt het verleden springlevend en beseft hij dat dit nog maar het begin is van zijn worsteling...

Dit boek in de pers

Sil Maier is na De God Denkbaar de grootste action hero uit de Nederlandse letterkunde. Zijn avonturen behoren vanaf nu tot het verleden en dat stemt toch ietwat droevig.  
NRC  

Onrust, Onder druk en nu Ongenade zijn, zeker voor Nederlandse begrippen, harde insnijdende boeken, waarin mensen, met al hun zwakke of slechte trekken ongenadigd worden blootgelegd.  
De Volkskrant  

De kracht van het schrijversduo Escober is dat de hoeveelheid actie in hun romans gelijk is aan de hoeveelheid diepgang. En er is geweld, heel veel geweld, maar het is wel functioneel.  
De Telegraaf  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over het verleden
  • bloedstollende thrillers

Details:

Auteur(s)Escober
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789041420053
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's353
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte518 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieSil Maier & Susan Staal
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten