Ons geniale geheugen-   eReader eBook

Hannah Monyer, Martin Gessmann • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

Ons geniale geheugen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Waarom staat de herinnering aan een hondenbeet uit je kindertijd je nog zo haarscherp voor ogen, terwijl je al bent vergeten wat je vorig weekend hebt gedaan? Waarom is de rol van dromen bij het leerproces zo belangrijk? Wat is alzheimer en hoe ontstaat het? Hoe kun je je geheugen het beste trainen?

Neurobioloog Hannah Monyer en filosoof Martin Gessmann laten zien dat ons geheugen een wezenlijke bijdrage levert aan ons levensgeluk. Het is van cruciaal belang bij ogenschijnlijk eenvoudige taken als autorijden en het bedienen van de wasmachine, voor essentiële zaken als het houden van je geliefden en onmisbaar bij het nemen van kleine en grote beslissingen. Het geheugen is veel meer dan een zolderkamer vol herinneringen. Het is een onzichtbare kracht die bepaalt wat we ons herinneren, hoe we leren en wie we zijn.

Dit boek in de pers

Een lofzang op het geheugen! In dit boek leer je het kennen als een unieke levensgezel. Alles wat we ooit hebben geleerd en meegemaakt, blijkt van belang voor ons dagelijks leven van morgen - eenvoudigweg geniaal!  
Die Zeit  

In plaats van het opnieuw aanzwengelen van oude discussies, presenteren de auteurs een verjongingskuur voor vastgeroeste geesten.  
Frankfurter Allgemeine Zeitung  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over het geheugen
  • hersenkrakers

Details:

Auteur(s)Hannah Monyer, Martin Gessmann
UitgeverijBezige Bij, De
Vertaler(s)René van Veen
ISBN9789023498254
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's182
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1048 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten