Oorlog om de geesten-   eReader eBook

Rudi Vranckx • eBook

€ 17,95

Direct downloaden

Oorlog om de geesten is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het moordende kalifaat, de radicalisering van Belgische moslims, de terreuraanslagen, de vluchtelingen, de dreiging, de groeiende kloof: VRT-oorlogsreporter Rudi Vranckx ziet een wereld waarin verdraagzaamheid zwaar onder druk staat. Het is geen klassieke oorlog meer, van een zichtbare vijand aan de overkant, een oorlog om geld of olie of macht of grondgebied. Het is een oorlog om de geesten, om extreme ideeën te verspreiden, als een virus. Dat bezorgt Vranckx, die vlijmscherpe analyse van een nieuwe wereld maakt hij. Dit boek gaat veel verder dan het fenomeen IS. Vranckx tekent het toekomstig beeld van onze mondiale samenleving en stelt vast dat we vooral niet mogen wegkruipen in de bunkers van de angst voor elkaar.

Reviews & recensies

Onmisbaar boek om je een gefundeerde mening te vormen over IS, de gebeurtenissen in het Midden Oosten en de gevolgen daarvan in onze streken.

Rudi Vrackx, VRT-journalist, die zich voornamelijk met internationale conflicten bezighoudt beschrijft in dit boek een wereld waarin weinig ruimte meer is voor verdraagzaamheid, waarin mensen elkaar naar het leven staan vanwege hun radicale ideeën en extreme gedachten. Oorlog om de geesten dus. In deze analyse van de huidige wereld toont Vranckx ons zijn zorgen, niet alleen om IS, maar ook over onze eigen samenleving, waarin wij niet in angst mogen wegkruipen voor de bedreigingen waar we voor staan.

Bekijk alle reviews van Frank Libeer 


Details:

Auteur(s)Rudi Vranckx
UitgeverijBorgerhoff & Lamberigts
ISBN9789089315960
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's179
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met Adobe DRM
ePub met Adobe DRM is een formaat voorzien van DRM beveiliging van Adobe. DRM staat voor Digital Rights Management en dit is een techniek om het illegaal kopi�ren van digitale bestanden tegen te gaan.
Bestandsgrootte1209 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieUitgeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten