Oorlogshart-   eReader eBook

Terry Goodkind • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Oorlogshart is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

HET EINDE VAN EEN TIJDPERK! HET ALLERLAATSTE DEEL VAN DE WETTEN VAN DE MAGIE!

Oorlogshart is de spannende conclusie van Terry Goodkinds epische fantasy-reeks De Wetten van de Magie en de daaropvolgende Richard & Kahlan-romans. Na meer dan twintig jaar komt er een einde aan de reis van zijn wereldberoemde hoofdrolspelers Richard Rahl en Kahlan Amnell.

Zielsverwanten, pionnen van de profetie en erfgenamen van een eeuwenoud conflict. Richard en Kahlans lotsbestemmingen zijn al verbonden sinds ze elkaar voor het eerst tegenkwamen in Het Zwaard van de Waarheid. Maar nu ligt Richard op een lijkbaar, zwevend tussen de wereld van de levenden en de dood, en moet Kahlan vechten voor zijn leven terwijl Richard in de onderwereld zijn eigen strijd levert.
Dit is de laatste slag in een oorlog van drie millennia oud, een oorlog waarin het Zwaard van de Waarheid werd gesmeed, een oorlog die het einde kan betekenen van niet alleen hun levens, maar van hun complete wereld.

‘Alles waar je naar zoekt in een episch fantasy-verhaal.’ Publishers Weekly

Dit boek in de pers

Alles waar je naar zoekt in een episch fantasy-verhaal.  
Publishers Weekly  

Goodkind voert de spanning op tot ongekende hoogte.  
Hebban.nl  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Je zult lachen, huilen en je zult versteld staan!

Na zich bijna 20 jaar te hebben toegelegd op het wonderbaarlijke verhaal rond Richard en Kahlan, levert Terry Goodkind met 'Oorlogshart' het verpletterende slotstuk van 'De wetten van de magie'. Dit verhaal, dat drieduizend jaar omspant, is meesterlijk geschreven en houdt miljoenen en miljoenen mensen over de hele wereld in zijn grip. 'Oorlogshart' maakt een einde aan alle verwachtingen die lezers hadden over hoe het verhaal tot een einde zou komen. In dit laatste deel zien we de wereld op een geheel andere manier en voelt het alsof we definitief afscheid moeten nemen van onze oude vrienden. Al je vragen worden beantwoord, vele raadsels zul je oplossen... Je zult het boek niet weg kunnen leggen, je zult lachen, huilen en je zult versteld staan!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fantasy over magie
  • fantasy over strijd

Details:

Auteur(s)Terry Goodkind
UitgeverijLuitingh Sijthoff
Vertaler(s)Niels van Eekelen, Marion Drolsbach
ISBN9789024568857
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's370
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte811 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieRichard & Kahlan
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten