Op commando-   eReader eBook

Mark Greaney, Tom Clancy • eBook eci.be lezers

€ 12,99

Direct downloaden

Op commando is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dertig jaar geleden, toen hij nog een jonge CIA-analist in Londen was, assisteerde Jack Ryan bij het onderzoek naar de dood van een Brits geheim agent. Het onderzoek leidde naar een Zwitserse bank die bij een internationale fraudezaak betrokken was, en naar een KGB-moordenaar met de codenaam Zenith. Ryan zou de moordenaar nooit te pakken krijgen, maar in de schaduwwereld van de geheime diensten kan uiteindelijk niets verborgen blijven.

In het hedendaagse Rusland is een nieuwe sterke man opgestaan, de charismatische president Valeri Volodin. In het diepste geheim heeft Volodin een reeks gebeurtenissen in gang gezet die van Rusland weer een gevreesde wereldmacht moet maken. De rest van de wereld, inclusief de Verenigde Staten van president Jack Ryan jr., zal weer sidderen en beven voor de machtige Beer…

Reviews & recensies

De laatste thriller van de hand van de overleden Tom Clancy

Tom Clancy brak in 1984 definitief door met ‘The Hunt for Red October’, verfilmd met Sean Connery en Alec Baldwin in de hoofdrollen. Sindsdien is er geen beperking aan het succes en de populariteit van deze thrillerauteur. Talloze boeken, films en games maakten hem de onbetwistbare keizer van de keiharde spionage/technothriller. Hij staat voor uitstekend gedocumenteerde verhalen, gebaseerd op de actualiteit. Altijd geeft hij blijk van een scherp inzicht in de wereldpolitiek en de psychologie van machthebbers en grootindustriëlen. Meer dan zomaar spannende verhalen zijn het vaak voorafspiegelingen van waar het fout kan gaan in onze wereld en hoe incidenten kunnen leiden tot kettingreacties die de mensheid bedreigen. Clancy stierf in oktober 2013, vlak nadat hij zijn laatste manuscript had ingeleverd bij de uitgever. We ontmoeten een oude bekende, CIA-agent Jack Ryan, die spoken uit het verleden ziet opdoemen. De nieuwe machthebbers hebben grote plannen om Rusland opnieuw als  gevreesde wereldmacht op de kaart te zetten. Opnieuw moet Jack Ryan alles uit de kast halen om een catastrofe te vermijden.  Het universum van Tom Clancy zal verder leven via zijn bedrijven en zijn medewerkers. Maar dit boek gaat alvast de geschiedenis in als het laatste boek waar de grootmeester zelf aan meewerkte.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over Amerika
  • thrillers over de geheime dienst

Details:

Auteur(s)Mark Greaney, Tom Clancy
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
Vertaler(s)Jolanda Lindert Te
ISBN9789044973044
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's624
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte4608 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieJack Ryan
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten