Op de hielen-   eReader eBook

Karen Rose • eBook eci.be lezers

€ 14,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Karen Rose, de koningin van de romantische spanning. De spanning van Karin Slaughter vermengd met de romantiek van Nora Roberts. 'Op de hielen' is een thriller waarin stalkers, een erfenis en een duister verleden een rol spelen. Psychologe Faith probeert een nieuw leven op te bouwen in het huis van haar oma dat ze onlangs erfde. Wanneer er in de buurt twee studentes worden vermist, en de FBI een groot onderzoek opent, wordt Faith geconfronteerd met een duister verleden dat ze graag had willen vergeten. En haar stalker lijkt dichterbij dan haar lief is...

Dit boek in de pers

De thrillers van Karen Rose bezorgen je hartkloppingen.  
Publishers Weekly  

De perfecte mix van thriller en romantiek.  
The New York Times  

Karen Rose overtreft zichzelf met Op de hielen en ik kan wel zeggen dat ze groeit en groeit bij ieder boek. Een waar leesgenot.  
Hebban.nl  


Reviews & recensies

Spannende thriller vol humor en romantiek

Hou je niet alleen van spanning maar ook van romantiek, dan kom je bij Karen Rose zeker aan je trekken. Haar laatste thriller Op de Hielen, heb ik met rode oren uitgelezen, en niet alleen vanwege de spanning. Hoofdpersoon Faith Corcoran, psycholoog van beroep, erft het huis van haar oma waar ze besluit te gaan wonen. Terwijl ze probeert een nieuw leven op te bouwen krijgt ze steeds meer te maken met duistere zaken uit haar verleden. Wanneer er in de buurt twee studentes verdwijnen, begint Faith, geholpen door de aantrekkelijke FBI agent Deacon Novak, aan een zoektocht naar de dader en de twee meisjes. Dat Faith en Deacon smoorverliefd op elkaar worden, was te verwachten, maar de twee weten werk en passie gelukkig prima te combineren. Daardoorheen speelt nog het verhaal van een stalker die het op haar leven heeft gemunt. Kortom, een heerlijk boek, dat je dankzij de vlotte schrijfstijl, in een ruk uitleest.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over seriemoordenaars
  • angst en bedreiging

Details:

Auteur(s)Karen Rose
UitgeverijDe Fontein Romans & Spanning
Vertaler(s)Hans Verbeek
ISBN9789026138546
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's660
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1518 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten