Op sterven na dood-   eReader eBook

Peter James • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Op sterven na dood is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Als Ronnie Wilson bij het opstaan had geweten dat hij een paar uur later dood zou zijn, had hij zijn dag toch wat anders gepland Te midden van de rokende puinhopen van de Twin Towers, op de tragische ochtend van 11 september 2001, ruikt Ronnie Wilson de kans van zijn leven: de chaos in New York verschaft hem een alibi om zijn mislukte leven en huwelijk in Brighton voor eeuwig achter zich te laten en in een ander land opnieuw te beginnen. Vijf jaar later worden de stoffelijke resten van een vrouw in een rioolput in Brighton gevonden, en het onderzoek dat volgt leidt Roy Grace over de halve aardbol. Dan duikt er een tweede lichaam op in de kofferbak van een verlaten auto in Australië. Forensisch onderzoek wijst uit dat het opnieuw om een vrouw uit Brighton gaat Peter James verweeft op ingenieuze wijze verschillende verhaallijnen die zich afwisselend afspelen in Brighton, Melbourne en New York. Op sterven na dood is het vierde, meesterlijk geconstrueerde deel in de uiterst succesvolle serie Roy Grace-thrillers.

Dit boek in de pers

Ondanks parallellen met het werk van Thomas Harris dringt de vergelijking zich sterker op met de racetegen-de-klok-thrillers van Jeffery Deaver – de thrillers van James zijn minstens zo sterk en verrassend.  
KIRKUS REVIEWS  

Scherpe dialogen, geloofwaardige personages – vooral Grace en zijn team – en levendige schetsen van de sinistere kant van Brighton.  
THE TIMES  

Details:

Auteur(s)Peter James
UitgeverijDe Fontein Romans & Spanning
Vertaler(s)Ineke de Groot
ISBN9789026126376
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's380
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte636 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten