Op voet van oorlog-   eReader eBook

Willeke Stadtman • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

Op voet van oorlog is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Tegen middernacht staan er bij Willeke Stadtman twee agenten op de stoep. Haar jongste broer is dood, zelfmoord. Nog geen maand later volgt het ongeluk van haar oudste broer. Een dode en een zwaargewonde. Ze kan zich niet langer onttrekken aan haar verleden. Ze moet op zoek naar het waarom. Op voet van oorlog gaat over een vader, die getekend door een ongelukkige jeugd in de oorlog een verkeerde keuze maakt, en een moeder, die zich nestelt in de slachtofferrol. Over goed en fout, over schuld en verantwoordelijkheid, over daders en slachtoffers, en over kinderen die een schakel zijn in een tragedie die zich voortsleept over generaties heen, en niet kunnen worden wie ze werkelijk zijn.

Dit boek in de pers

Zelden zijn foute ouders zo genadeloos geportretteerd als in Op voet van oorlog: een nuchtere maar tegelijk bloedstollende rapportage van een gedreven schrijfster die geen moment in de slachtofferrol kruipt en niets wenst te vergoelijken.  
NRC  

Het verhaal over een vader die de verkeerde keuze heeft gemaakt en een moeder die zich wentelt in de slachtofferrol is zo beeldend geschreven dat het je onmiddellijk naar de keel grijpt, terwijl de toon nooit zwaar wordt. Erg goed.  
Margriet  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • persoonlijke verhalen over oorlogsverledens
  • waargebeurde verhalen over serieuze zaken

Details:

Auteur(s)Willeke Stadtman
UitgeverijAtlas Contact
ISBN9789045031477
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's270
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte625 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten