Op weg naar jou-   eReader eBook

Emily Giffin • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Marian heeft het prima naar haar zin in New York. Maar op een avond staat er
een boos meisje voor haar deur. Het is haar dochter, die ze achttien jaar geleden ter adoptie heeft afgestaan. Vanaf dat moment staat Marians wereld finaal op zijn kop. Voor Kirby Rose groeit de ontmoeting met haar moeder uit tot een ontdekkingsproces dat haar over de drempel van de volwassenheid duwt.


Reviews & recensies

Een boeiende roman over adoptie.

Marian heeft het gemaakt als succesvolle televisieproducent in New York, maar heeft ook een veelbewogen verleden. Op jonge leeftijd raakte ze zwanger van haar jeugdliefde. Om zijn leven niet in de war te sturen, verzwijgt ze dit voor hem. Hun dochtertje staat ze af ter adoptie. Achttien jaar later staat het meisje plots voor haar deur. Ze is opgegroeid in een fijn gezin, maar is ook op zoek naar antwoorden die alleen Marian haar kan geven. Ondertussen worstelt Marian met oude gevoelens die de kop opsteken en die haar tot dusver perfecte relatie met Philip onder druk zetten. Emily Giffin schrijft zo fijn en haar boeken hangen allemaal samen door terugkerende personages in bijrollen. In ‘Op weg naar jou’ beschrijft ze heel mooi de broze band tussen de achttienjarige Kirby en haar biologische moeder vanuit de perspectieven van beide personages. Hierdoor komt ze heel dicht bij alle emotie die gepaard gaat met de ontdekkingstocht van Marian en Kirby. Een onvergetelijk mooie roman van een van mijn favoriete auteurs.

Bekijk alle reviews van Chantal van Gastel 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over adoptie
  • romans over moeders en dochters

Details:

Auteur(s)Emily Giffin
UitgeverijThe House Of Books
Vertaler(s)Marjet Schumacher
ISBN9789044341874
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's331
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte670 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten