Opa en oma Oelewapper en het raadsel van de verdwenen onderbroeken-   eReader eBook

Marianne Busser, Ron Schröder • eBook

€ 2,49

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Jetje en Joep logeren bij opa en oma Oelewapper in het bejaardentehuis. Het is best gezellig, maar wat is er toch aan de hand? Er verdwijnen steeds allemaal onderbroeken... Jetje en Joep bedenken een list om de onderbroekendief op heterdaad te betrappen. Tot grote verrassing van iedereen! Niemand van het hele bejaardentehuis had ooit kunnen bedenken dat dít de dief zou zijn.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Vrolijk verhaal over toestanden in een bejaardentehuis. Met veel sprekende tekeningen, die het verhaal een extra fleurig accent geven.

Het schrijversduo Marianne Busser en Ron Schröder heeft al meer dan 350 kinderboeken geschreven. En elke dag maken ze weer nieuwe vrolijke en grappige versjes en verhalen. Je moet echt goed op elkaar ingespeeld zijn om steeds weer iets nieuws te verzinnen. Maar zij slagen daar wonderwel in! In het kader van de kinderboekenweek 2016 is dit grappige boek verschenen. Deze keer over onderbroeken die verdwijnen in een bejaardentehuis, kom er maar eens op. Het boek nodigt echt uit om te lezen. Dat komt met name door de vele illustraties van Ivan en Ilia. De tekst staat regelmatig tussen de tekeningen in. Je zou dit boek kunnen zien als een mengvorm tussen roman en stripverhaal. Het leest daarom gemakkelijk weg. En het is leuk geschreven. Heb je een keer een off-day? Lees dit! Je krijgt er beslist goede zin van. En wil je je kinderen aan het lezen krijgen? Laat ze dan hier eens mee beginnen.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Marianne Busser, Ron Schröder
UitgeverijMoon
ISBN9789048835744
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's35
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte7682 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten