Operational Excellence Nieuwe Stijl-   eReader eBook

Joes Wigman, Marcel van Assen, Roel Notermans • eBook

€ 34,95

Direct downloaden

Gratis verzending
Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Iedereen moet tegenwoordig unieke producten en diensten leveren, van de hoogste kwaliteit, tegen de laagste prijs, met gegarandeerde bezorging -dát zijn de markteisen, maar hoe spelt uw organisatie daarop in?
Operational Excellence nieuwe stijl laat zien hoe u deze eisen kunt vertalen in kostprijs, productiviteit, kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en innovatie.
U krijgt antwoord op tal van cruciale vragen, want hoe kunt u bijvoorbeeld:
- Kosten besparen;
- de doorlooptijd verkorten;
- voorraden verlagen;
- de arbeidsproductiviteit machineproductiviteit verbeteren;
- de kwaliteit van processen en producten verbeteren;
- de leverbetrouwbaarheid verhogen;
- de resultaten verbeteren?
Operational Excellence nieuwe stijl is hét concept om de operationele bedrijfsvoering zo te optimaliseren, dat de processen lean zijn en precies dát opleveren waar de klant om vraagt. Alle middelen en capaciteiten moeten zo effectief en efficiënt mogelijk worden ingezet om op het juiste moment de juiste producten en diensten te kunnen leveren. Daarbij gaat het niet alleen om kostenreductie, maar ook om innovatie en het slim omgaan met mensen en middelen. Operational Excellence nieuwe stijl laat zien hoe uw organisatie excellent kan presteren.
Marcel van Assen, Joes Wigman en Roel Notermans zijn adviseurs in de groep Operations Management van Berenschot Business. Marcel van Assen is daarnaast docent bij de vakgroep Management van Technologie en Innovatie van de RSM Erasmus University en associate member van Erasmus Research Institute of Management (ERIM).

Details:

Auteur(s)Joes Wigman, Marcel van Assen, Roel Notermans
UitgeverijAcademic Service
ISBN9789039527771
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's177
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met Adobe DRM
ePub met Adobe DRM is een formaat voorzien van DRM beveiliging van Adobe. DRM staat voor Digital Rights Management en dit is een techniek om het illegaal kopi�ren van digitale bestanden tegen te gaan.
Bestandsgrootte4756 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieUitgeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten