Orphan X-   eReader eBook

Gregg Hurwitz • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Orphan X is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Hij is een mythische figuur, een man wiens naam alleen maar wordt gefluisterd. De Nowhere Man. Er wordt beweerd dat hij alles zal doen om je te beschermen als je om zijn hulp vraagt en dat hij nooit faalt. Maar de Nowhere Man is geen sprookje, hij bestaat echt…

Evan Smoak zet zijn aanzienlijke persoonlijke vaardigheden en middelen in om hen te helpen die zich tot niemand anders kunnen wenden. Als kind werd hij geselecteerd voor het Orphan-project, een officieel niet-bestaand trainingsprogramma binnen de geheime dienst. De Orphans werden opgeleid tot de beste sluipmoordenaars ter wereld en de allerbeste onder hen was Orphan X: Evan Smoak. Maar op een dag verdween Evan in het niets.
Bestsellers nu vanaf € 4,99

Dit boek in de pers

Intelligent, beklemmend en huiveringwekkend realistisch tot in de kleinste bloederige details. Kom maar op met dat vervolg!  
De Telegraaf  

Uitmuntend qua plot, personages, spanning en vernieuwing.  
The Washington Post  

Briljant in alle opzichten.  
LEE CHILD  

Lees dit boek. Je zult me er later voor bedanken.  
DAVID BALDACCI  


Reviews & recensies

Wat een actie! Vanaf de allereerste pagina stap je in een achtbaan. En Evan is een held om van te houden.

Zorg dat je niet gestoord wordt als je begint aan dit boek, want ik garandeer je dat wegleggen geen optie is. Dit boek barst van de actie. Vanaf pagina een word je een waanzinnig spannend verhaal ingezogen. Ik heb een nieuwe held: Evan Smoak. Evan is als kind uit een tehuis gehaald om een zeer speciaal en geheim trainingsprogramma te volgen bij de geheime dienst. Daarna is hij in het niets verdwenen en een mythisch figuur geworden. Evan helpt mensen in nood, die nergens anders terecht kunnen. En hoe. Door zijn training is hij echt een superheld, maar wel een met een hart. En dan opeens wordt zijn leven op z’n kop gezet, door zijn verleden… Telefoon uit, deur op slot en lezen maar!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over heldendom
  • thrillers

Details:

Auteur(s)Gregg Hurwitz
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
Vertaler(s)Erik de Vries
ISBN9789044975123
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's354
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1799 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieEvan Smoak
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten