Paniek op de Haarlemmerdijk-   eReader eBook

Joop van Riessen • eBook

€ 8,99

Direct downloaden

Paniek op de Haarlemmerdijk is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Geïnspireerd op de indrukwekkendste zaak uit Van Riessens politiecarrière Als in het holst van de nacht voor een stoplicht een auto wordt gevonden met een dode achter het stuur, is dit voor Anne Kramer, hoofd van de Amsterdamse recherche, de start van een zenuwslopend onderzoek. Op basis van werkelijk gebeurde misdrijven schreef Joop van Riessen, oud-hoofdcommissaris van de Amsterdamse politie, wederom een spannende thriller in de Anne Kramer-reeks, die zijn lezers meesleept in de jacht op een kindermoordenaar die gevonden moet worden voor hij opnieuw toeslaat.

Dit boek in de pers

Als 'een avond niet gelezen is een avond niet geleefd' geldt, dan kun je maar beter iets uit de boekenkast pakken wat je met plezier leest. Daar voldoet Paniek op de Haarlemmerdijk voor de volle honderd procent aan.  
Hebban.nl  

Details:

Auteur(s)Joop van Riessen
UitgeverijUitgeverij De Kring
ISBN9789491567230
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's256
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte3898 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieAnne Kramer
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten