Pervers-   eReader eBook

Jesse Bering • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De vraag wat normaal is in menselijk gedrag is zeer confronterend, vooral als we seksuele afwijkingen erbij betrekken. Wat in andere culturen en andere tijden op seksueel gebied normaal was, vinden wij abnormaal en zelfs afkeurenswaardig, hoe tolerant we onszelf ook vinden. Maar misschien zijn de driften en verlangens van vroeger en van elders minder primitief of misplaatst dan wij denken.

Jesse Bering houdt ons voor dat we allemaal in meer of mindere mate pervers zijn en daagt ons uit boven onze vooroordelen over afwijkende seks uit te stijgen en met een objectieve blik het alternatief onder ogen te zien: wat zou er gebeuren als we onze ware seksuele aard zouden accepteren en onze verborgen angsten zouden overwinnen?

Dit boek in de pers

Berings boek schetst een ontnuchterend en vaak onderhoudend beeld van ons seksuele spectrum.  
Knack  

Bering formuleert soepel en doseert zijn ruime kennis op behapbare wijze.  
Humo  

Kostelijk, intelligent en diepzinnig.  
Publishers Weekly  

Bering biedt inzicht in de geschiedenis van afwijkende seks - wat vroeger afwijkend was, is dat nu niet en andersom - een overzicht van fetisjen en een verklaring van hun ontstaan. En een hoeveelheid verbijsterende anekdotes.  
De Volkskrant  

Bering daagt zijn lezers uit: laten we onze verborgen angsten overwinnen, onze ware aard accepteren en kijken wat er gebeurt.  
Trouw  

Berings boek staat vol wetenswaardigheden, en de auteur is prettig onpreuts bij de beschrijving van de werking van de menselijke geest.  
Het Financieele Dagblad  

Prettig leesvoer over de oneindige variëteiten in menselijke seksualiteit: luchtig en vermakelijk maar met serieuze boodschap.  
CUTTINGEDGE  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over seks
  • boeken over seks, liefde en lust

Details:

Auteur(s)Jesse Bering
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789023477594
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's288
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte776 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten