Pluk de dag-   eReader eBook

Danielle Steel • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 12 uur geleden.

Pluk de dag is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een nieuwe man, een nieuw leven Het leven van Stephanie Adams verandert drastisch als haar man overlijdt. Ondanks het verdriet probeert ze de draad weer op te pakken. Maar dan stapt de beroemde countryzanger Chase Taylor in haar leven en zet haar wereld op z'n kop... Danielle Steel heeft van haar 94 romans rond de 800 miljoen exemplaren verkocht in 69 landen. Meer dan 20 van haar boeken zijn verfilmd voor televisie en haar romans staan steevast in de bestsellerlijst van The New York Times.
Bestsellers nu vanaf € 4,99

Reviews & recensies

Ik weet, net als Stephanie en Chase, wat het betekent om voor je eigen droom te gaan.

Wanneer de man van Stephanie Adams sterft, zijn de kinderen al volwassen en moet ze haar leven opnieuw vorm geven. Haar huwelijk lang heeft ze zich opgeofferd en weggecijferd voor haar gezin. Nu lijkt dat allemaal voorbij. Gewoon verder leven zonder het geluk waar ze van droomde, kan ze niet. Haar verdriet wordt het begin van een nieuw leven. “Pluk de dag” laat zien dat, ook als je als vrouw eerst moeder en dan een bedrogen echtgenote wordt, het nooit te laat is om voor je eigen geluk te kiezen. Chase Taylor wordt de nieuwe liefde in haar leven. Hij is een country-zanger en belichaamt de vrijheid en eigenzinnigheid die Stephanie nooit gekend heeft. Ik kan mezelf niet vergelijken met Chase Taylor, maar ik ken het artiestenbestaan natuurlijk wel een beetje. Ik weet wat het betekent om voor je eigen droom te gaan en om voor andere wegen te kiezen. En ook wat de prijs en de beloning van zo’n leven kan zijn. Danielle Steel beschrijft het contrast tussen “moeder en echtgenote”, die steeds voor de anderen leefde, en de "nieuwe Stephanie" op een prachtige manier. Een meeslepend en verrassend verhaal dat laat zien dat het nooit te laat is om je eigen leven in handen te nemen.

Bekijk alle reviews van Marleen Merkx 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over het verlies van een geliefde
  • lekker leesvoer

Details:

Auteur(s)Danielle Steel
UitgeverijLuitingh Sijthoff
Vertaler(s)Tineke Funhoff
ISBN9789024569311
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's261
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte754 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten