Praktijkgids WAAR&WET Microbiologische criteria

Levensmiddelen moeten veilig zijn en van goede kwaliteit. Levensmiddelen mogen geen schadelijke micro-organismen bevatten in dusdanige hoeveelheden dat er een onaanvaardbaar risico voor de menselijke gezondheid ontstaat. Grenswaarden voor voedingsmiddelen worden vaak vastgelegd in de vorm van criteria. Criteria geven aan wat de acceptabele grenzen zijn waarbinnen voedingsmiddelen geconsumeerd mogen worden. Criteria kunnen voor verschillende stadia binnen het proces of voor het product gelden, zoals bij de inkoop van de grondstoffen, gedurende het productieproces, aan het begin van de houdbaarheidsperiode of aan het eind daarvan. In deze praktijkgids is een uitgebreid overzicht opgenomen van (schadelijke) micro-organismen en de hoeveelheden die maximaal zijn toegelaten in producten en productgroepen. Al deze informatie wordt gepresenteerd in tabellen waarin duidelijk wordt weergegeven welke criteria er zijn voor diverse micro-organismen en voor welke voedingsmiddelen deze criteria gelden. Microbiologische criteria is bij uitstek geschikt voor kwaliteitsmanagers werkzaam in de levensmiddelenindustrie en voor medewerkers van kwaliteitsdiensten en laboratoria. Maar ook studenten en docenten van opleidingen in de Levensmiddelentechnologie of voor het Laboratorium vinden in deze gids veel nuttige en praktisch toepasbare informatie.
64,39
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.
64,39
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.
Bestel dit eBook

Direct downloaden

Gemiddelde beoordeling

  • 0 sterren

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde van €50.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!

  • Auteur(s) : Jesper Jansen, Marinka Grunbauer-Dalvoorde, Nathan Meijer
  • Uitgeverij : Sdu Uitgevers
  • ISBN : 9789012392488
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : eBook
  • Aantal pagina's : 153
  • Verschijningsdatum : 19-04-2014
  • Formaat :
    ePub met Adobe DRM
    ePub met Adobe DRM is een formaat voorzien van DRM beveiliging van Adobe. DRM staat voor Digital Rights Management en dit is een techniek om het illegaal kopi�ren van digitale bestanden tegen te gaan.
  • Bestandsgrootte : 886 KB
  • Kopieerrechten : Kopiëren is niet toegestaan
  • Printrechten : Printen is niet toegestaan
  • Voorleesfunctie : Uitgeschakeld
  • Serie : Praktijkgidsen waar&wet