Praktijkgidsen waar&wet Voedselcontactmaterialen-   eReader eBook

Rob Veraart • eBook

€ 67,99

Direct downloaden

Gratis verzending
Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Vrijwel al ons dagelijks voedsel komt met allerlei materialen in contact, zoals verpakkingen, materialen om het voedsel in te bereiden (pannen, snijplanken) en om het te nuttigen (borden, glazen, bestek). Om te zorgen dat dit op een voor de consument veilige manier gebeurt, is een indrukwekkende hoeveelheid Europese en nationale regelgeving opgesteld en nieuwe in voorbereiding. De gehele keten van ruwe grondstofproducenten, producenten van materialen, wederverkopers en verpakkers heeft te maken met deze regelgeving voor voedselcontactmaterialen. Recentelijk is er veel beweging in de wetgeving rond de verpakkingsmaterialen; nieuwe regelgeving wordt uitgevaardigd als aanvulling op of verandering van bestaande. De auteur biedt vanuit een langjarige ervaring niet slechts een verhelderende blik op de toepassing van de regelgeving, maar ook en vooral op de soms complexe, chemisch-technische problemen bij de vervaardiging, verhandeling en gebruik van de materialen. Controle op en handhaving van etiketterings-, traceerbaarheids- en testvoorschriften zijn daarbij van wezenlijk belang. Producent en consument hebben daar beiden baat bij. Rob Veraart is scientist bij Keller and Heckman in Brussel.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Rob Veraart
UitgeverijSdu Uitgevers
ISBN9789012389860
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's135
Verschijningsdatum
Formaat
ePub
ePub is een open standaard formaat voor eBooks. Dit formaat wordt door praktisch alle e-readers en e-reader apps op tablets behalve de Amazon Kindle ondersteund.
Bestandsgrootte821 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SeriePraktijkgidsen waar&wet
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten