De president-   eReader eBook

Aad van den Heuvel • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De president is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Journalist Paul Weber heeft na een uitstapje naar het bedrijfsleven het oude handwerk weer opgepakt. Hij volgt een oud spoor. Op zoek naar een verdwenen ontwikkelingswerker in Costa Guinee, een land waar hij eerder is geweest, ontdekt hij dat een drugskartel het West-Afrikaanse land gebruikt als doorvoerhaven naar Europa. President Vincente Robles, die jaren daarvoor na een bloedige staatsgreep het veld moest ruimen, blijkt eveneens spoorloos te zijn. Een oude vriendin en collega van Weber heeft, na publicatie van haar spraakmakend artikel over het narcoticasyndicaat, haar nieuwsgierigheid met de dood moeten bekopen. Even later ontkomt Paul Weber zelf ternauwernood aan een moordaanslag van het machtige drugskartel.

Dit boek in de pers

Met De president zet Aad van den Heuvel een boeiend en leerzaam verslag op papier over een West-Afrikaans land dat na de koloniale bevrijding probeert zelfstandig een democratisch regime op te bouwen, maar dat jaren later nog steeds een slecht ontwikkeld land is. Thema’s als ontwikkelingshulp en geheime buitenlandse samenwerking passeren de revue en zijn fascinerend om over te lezen.  
Hebban.nl  

Details:

Auteur(s)Aad van den Heuvel
UitgeverijDe Geus
ISBN9789044526370
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's207
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1249 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten