Prinses Bari-   eReader eBook

Hwang Sok-Yong • eBook

€ 11,99

Direct downloaden

Prinses Bari is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een leven op drift

Bari is door haar grootmoeder vernoemd naar een prinses uit een Koreaanse legende. Gekweld door honger en gescheiden van haar familie vlucht Bari van Noord-Korea naar China, om vervolgens de oceaan over te steken in het ruim van een vrachtschip. Na een helse tocht arriveert ze in Londen, in een multiculturele mix van religies en talen.
In Londen vindt Bari clandestien werk als masseuse. Ze heelt niet alleen het lichaam maar ook de ziel. Van haar grootmoeder heeft ze de gave geërfd om de pijn en dromen van anderen te lezen. Ze zoekt haar weg te midden van immigranten, vindt liefde op een onverwachte plek en wordt door diverse tegenslagen tot het uiterste gedreven.
In deze aangrijpende roman, die in vele landen werd vertaald, vervlecht Hwang Sok-yong een oude mythe met de grimmige realiteit van onze wereld.

Dit boek in de pers

De schrijver bewijst op een briljante manier, keer op keer, waarom hij in Korea als een van de belangrijkste schrijvers wordt gezien.  
LE MONDE  

De klare stijl, waarin gebeurtenissen elkaar (soms te) vlug opvolgen en nergens van opsmuk worden voorzien, doet sterk denken aan volksverhalen en sprookjes.  
NRC  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over immigranten
  • boeken over Azië

Details:

Auteur(s)Hwang Sok-Yong
UitgeverijDe Arbeiderspers
Vertaler(s)Monique Eggermont, Sora Kim-Russell
ISBN9789029505840
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's178
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1163 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten