PrismaDyslexie Dummie de mummie en de sfinx van Shakaba-   eReader eBook

Tosca Menten • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

PrismaDyslexie Dummie de mummie en de sfinx van Shakaba is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dit e-book uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt. Dus ik word niet ghroot, zei Dummie. `Nee, antwoordde Goos eerlijk. `En ook niet koning. `Nee. Goos wachtte ongemakkelijk af wat er nu zou komen. `Als ik word niet ghroot, en ik word ook niet koning Dummie keek Goos strak aan, zijn gouden ogen stonden boos en verdrietig tegelijk. `Wat moet ik dan doen wel? Dummie neemt een besluit: als hij niet groot kan worden en ook geen koning, wil hij in ieder geval net zo beroemd worden als zijn farao-vader. Vol zelfvertrouwen gaat hij meedoen aan een bijzondere wedstrijd. Ondertussen heeft Goos een ander plan. Ergens op aarde bevindt zich een geheimzinnig beeldje de sfi nx van Shakaba. Misschien kan dat machtige beeldje Dummie helpen. Goos moet en zal het vinden. Maar waar is het? Bomkak Dinges! Toch niet op de bodem van de zee? Een boek om bij op je nagels te bijten en af en toe keihard om te lachen.

Reviews & recensies

Vrolijk boek over de spannende zoektocht naar het beeldje de sfinx van Shakaba. Foto’s uit de film geven Dummie een ‘gezicht’.

Dit derde boek over Dummie de Mummie is opnieuw uitgegeven in een filmeditie. Want het verhaal over de zoektocht die Goos onderneemt om voor Dummie een bijzonder beeldje, de sfinx van Shakaba te vinden, is onlangs verfilmd. In het boek staan foto’s uit de film en een nawoord van de schrijfster Tosca Menten. Dummie de Mummie raakt inmiddels al behoorlijk ingeburgerd in Polderdam, waar Goos hem gevonden heeft, maar tot zijn schrik bedenkt hij dat Dummie niet kan groeien, want hij eet nooit iets! Deze gedachtegang is het startpunt van een verhaal met vele onverwachte wendingen en avonturen, en waarin ze zelfs in Egypte terechtkomen!

Bekijk alle reviews van Maartje 


Details:

Auteur(s)Tosca Menten
IllustratorElly Hees
UitgeverijVan Goor
ISBN9789000336784
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's147
LeeftijdsindicatieVanaf 7 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte8377 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieDummie de mummie
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten