Proeven van liefde - Vriendinnenreeks 3-   eReader eBook

Nora Roberts • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Proeven van liefde - Vriendinnenreeks 3 is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De vriendinnenreeks Mackenzie, Emma, Lauren en Parker zijn al vriendinnen zo lang ze zich kunnen herinneren. Met z'n vieren runnen ze Vows-wedding planners. Elke trouwdag maken ze tot iets bijzonders: origineel, uniek en onvergetelijk. En ze zijn er zo druk mee dat ze nauwelijks tijd hebben voor de liefde in hun eigen leven. Deel 3 Zo zoet als de bruidstaarten die Laurel McBane voor Vows creëert, is ze zelf bepaald niet. Nee, zij zou zichzelf eerder als sterk omschrijven, een vrouw die hard heeft moeten vechten om te komen waar ze is. Het irriteert haar dan ook dat Delaney Brown, de broer van haar vriendin Parker, altijd doet alsof hij haar moet beschermen. Ze heeft geen bescherming nodig, en al helemaal niet van hem! Van Del wil ze iets heel anders: dat hij naar haar kijkt alsof ze de enige vrouw op aarde is. Ze wil hartstocht van hem, vurige kussen, de hele mikmak. Maar hoe ze hem dát duidelijk moet maken...

Reviews & recensies

Weddingplanners die zelf de liefde ontdekken: romantischer wordt het niet!

De Vriendinnenreeks van Nora Robert volgt het reilen en zeilen van vier harstvriendinnen die samen een weddingplanners-bedrijfje opstartten. Het recept van de reeks is gekend: de weddingplanners zijn zo druk in de weer met de liefde van hun klanten dat ze zelf geen tijd hebben voor romances. Tot Cupido genadeloos toeslaat. In deel 3 van deze reeks staat Laurel, die zich bezighoudt met het maken van de bruidstaarten, in de spotlights. Haar jeugdvriend komt in het vizier, onder het oog van hun beste vrienden. Als lezer zit je de hele tijd te duimen dat hun romance mag openbloeien en dat de twee erin slagen hun vriendschap naar een hoger niveau te tillen. "Proeven Van Liefde" is bij momenten een hilarische roman, zeker wanneer de vier vriendinnen roddelen over hun liefdesleven. Maar bovenal is het een heerlijk romantisch boek. Want geef toe: weddingplanners die zelf de liefde ontdekken, zeemzoeter wordt het niet. Een perfecte roman voor een relaxed dagje in de zetel!

Bekijk alle reviews van Marleen Merkx 


Details:

Auteur(s)Nora Roberts
UitgeverijHarpercollins
Vertaler(s)Ingrid Zweedijk
ISBN9789402751192
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's257
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1027 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieVriendinnenreeks
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten