Puur en eerlijk-   eReader eBook

Teun van de Keuken • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Puur en eerlijk is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Teun van de Keuken koopt niet graag knollen voor citroenen. Ook geen citroenen voor knollen overigens. Hij houdt er niet van om bij de neus te worden genomen. Als tegendraadse presentator, journalist en columnist van onder andere Keuringsdienst van Waarde, De Slag om Europa en Het Parool zit het stellen van kritische vragen hem in het bloed.

In dit boek dompelt hij zich onder in vragen over het ware `Puur en Eerlijke leven. Waarom is diervriendelijk niet meteen goed voor het milieu? Kun je een goed mens zijn zonder te lijden? Zaten al die E-nummers echt in omas recepten? Als geen ander kan Teun zich verbazen over de manier waarop wij als moderne consumenten heerlijk worden misleid. Puur en eerlijk is het vrolijke verslag van een man die het goede probeert te doen in onze complexe wereld. Maar die daarin geregeld jammerlijk weet te falen.

Dit boek in de pers

Een oproep om weer plezier te krijgen in het boodschappen doen  
De Volkskrant  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

De columns van Keuringsdienst van Waarde presentator Teun van de Keuken

Een bundel columns, eerder verschenen in het parool, van de presentator van het tv-programma De Keuringsdienst van Waarde. Hij legt graag bedrijven het vuur aan de schenen met de meest simpele vragen. Zo belde hij Albert Heijn om te vragen wat Puur en eerlijk betekent. Daar bleek eigenlijk niemand antwoord op te kunnen geven. Zijn de producten ook echt puur en eerlijk vraagt Van de Keuken zich af. Als je dit boek leest wordt duidelijk dat voedselfabrikanten vaak niet eerlijk zijn als het op eten aankomt. Interessante columns, korte stukken, die heel prettig weglezen.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over consumenten
  • boeken over gezond leven

Details:

Auteur(s)Teun van de Keuken
UitgeverijThomas Rap
ISBN9789400401396
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's181
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1294 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten