Reddende engel-   eReader eBook

Katie Fforde • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Reddende engel is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De impulsieve Jenny Porter moet naar Schotland om te onderzoeken of de lokale wolfabriek nog rendabel genoeg is. Hoewel haar vriend het maar niks vindt dat ze weggaat, pakt ze vol goede moed haar spullen. Eenmaal op de plaats van bestemming kan Jenny het niet meer over haar hart verkrijgen om de fabriek te sluiten. En dan is er nog die oervervelende Ross Grant, die ze diep in haar hart wel erg aantrekkelijk vindt. Als haar vriend haar ineens achterna reist is de chaos compleet.

Reviews & recensies

Een heerlijke roman voor een paar uurtjes ontspannen leesvermaak!

De impulsieve Jenny Porter moet naar Schotland om te onderzoeken of de lokale wolfabriek nog rendabel genoeg is. Hoewel haar vriend het maar niks vindt dat ze weggaat, pakt ze vol goede moed haar spullen. Eenmaal op de plaats van bestemming kan Jenny het niet meer over haar hart verkrijgen om de fabriek te sluiten. En dan is er nog die oervervelende Ross Grant, die ze diep in haar hart wel erg aantrekkelijk vindt. Als haar vriend haar ineens achterna reist is de chaos compleet. Katie Fforde staat bekend om haar vlotte schrijfstijl, waar je heerlijk bij weg kunt dromen. Dat is ook bij dit boek niet anders. De titel van het boek is erg toepasselijk, want Jenny treedt letterlijk op als reddende engel voor iedereen die ze tegenkomt. Ze springt zonder morren bij in de mobiele snackbar van de hoogzwangere Meggie, helpt Felicity - de dochter van de vrouw des huizes bij wie ze logeert  om haar angorafobie het hoofd te bieden én neemt de redding van de wolfabriek op zich. Dit alles speelt zich af in winters Schotland, wat het boek een speciale sfeer geeft. Qua romantiek is het boek ietwat clichématig. Dit hoeft het leesplezier echter niet in de weg te staan. Ik denk dat deze roman in de smaak zal vallen bij een groot vrouwenpubliek dat op zoek is naar een paar uurtjes ontspannen leesvermaak.

Bekijk alle reviews van Chantal van Gastel 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over Schotland
  • feelgood romans

Details:

Auteur(s)Katie Fforde
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Monique Eggermont
ISBN9789402305159
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's282
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1534 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SeriePrismaDyslexie
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten