Rennend door Beijing-   eReader eBook

Xu Zechen • eBook

€ 8,99

Direct downloaden

Rennend door Beijing is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Beijing: een stad vol smog, stofstormen en verrassingen. Simpelweg overleven is het voornaamste doel van de twintig miljoen inwoners van deze overvolle metropool. Onder hen is ook student Dunhuang, die net weer vrijgelaten is uit de gevangenis. Hij heeft geen huis, geen vrienden en geen werk. Als hij een mooie jonge vrouw ontmoet die een lucratieve handel in illegale dvd’s heeft, begint er voor hem zowel een nieuwe romance als een zakelijk avontuur. Maar als de jongen met wie zij al jaren een knipperlichtrelatie heeft weer in beeld komt, staat Dunhuang voor een paar belangrijke keuzes. In Rennend door Beijing leidt Xu Zechen de lezer door de levendige onderwereld van Chinese studenten, die hij door en door heeft weten te ontgronden.

Dit boek in de pers

In de bundel Rennend door Beijing van Xu Zechen (1978), een auteur die in China sterk in opkomst is, staan die stad en de migranten centraal, maar opmerkelijk genoeg voelt de metropool daarin heel klein, omdat de verhalen zich afspelen in één district en geconcentreerd zijn rond een paar personages.  
NRC  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over criminaliteit
  • boeken over Azië

Details:

Auteur(s)Xu Zechen
UitgeverijDe Geus
Vertaler(s)Roos van de Wardt
ISBN9789044536591
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's221
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1178 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten