Ritueel-   eReader eBook

Mo Hayder • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Op een broeierige zomerdag vindt politieduiker Phoebe Marley, vanwege haar kleine, springerige gestalte ‘Flea’ genoemd, een hand in het water van de oude haven van Bristol. Een dag later wordt er nog een hand gevonden, afkomstig van hetzelfde lichaam.

Er zijn aanwijzingen dat de handen zijn geamputeerd terwijl het jonge mannelijke slachtoffer nog in leven was. Leeft hij misschien nog? Zo niet, waar is het lichaam dan gebleven?

Flea wordt bijgestaan door inspecteur Jack Caffery, die vanuit Londen is overgeplaatst naar de afdeling Zware Misdrijven in Bristol.

Op hun zoektocht belanden Flea en Caffery in de donkerste uithoeken van Bristols onderwereld... waar drugsverslaving gemeengoed is... waar straatkinderen hun lichaam verkopen voor een shot... en waar een oud kwaad zich schuilhoudt - een kwaad dat zich voedt met het bloed en het vlees van anderen...

Met Flea Marley heeft Mo Hayder opnieuw een hoofdpersoon geschapen die - net als haar held Jack Caffery - de lezer onder de huid kruipt.

‘...een gillend goed boek. Hayder weet het beste uit het thrillergenre te halen.’ ELLE

Dit boek in de pers

Ritueel is meer dan een goed boek; het is Mo Hayder in de overtreffende trap.(...)Rijk, een tikje ranzig en buitengewoon spannend.  
HEBBAN.NL  

Weinig vrouwelijke auteurs schrijven zo krachtig en schokerend als Mo Hayder.  
GAZET VAN ANTWERPEN  

Mo Hayder schreef een perfect uitgebalanceerde psychologische thriller met prima actie scènes, gruwelijke flashbacks en clevere speurderstrucs.  
HUMO  

[…] een gillend goed boek. Hayder weet het beste uit het thrillergenre te halen. Haar helden zijn intrigerender, haar plot inventiever en haar onderwerpen verrassender dan die van de meeste thrillerauteurs.  
ELLE  

Details:

Auteur(s)Mo Hayder
UitgeverijLuitingh-Sijthoff
Vertaler(s)Yolande Ligterink
ISBN9789024570171
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's356
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1244 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieJack Cafferty
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten