Rouffaer - De laatste Indische ontdekkingsreiziger-   eReader eBook

Frank Okker • eBook

€ 12,00

Direct downloaden

Rouffaer - De laatste Indische ontdekkingsreiziger is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Ontdekkingsreiziger, kunstverzamelaar, geograaf en antropoloog. Gerret P. Rouffaer (1860-1928) was het allemaal, maar het meest van al was hij een onvermoeibare avonturier. Op zoek naar sporen van Multatuli maakte hij verschillende, jarenlange reizen naar Nederlands Indië en deed er belangrijke historische ontdekkingen. Hoogtepunt was de kostbare verzameling manuscripten en boeken over Azië die hij er aanlegde – een collectie die nog altijd onvervangbaar is voor moderne wetenschappers. Frank Okker schreef een avontuurlijk boek over een avontuurlijk leven. Frank Okker schreef eerder biografieën over de Nederlands-Indische schrijvers Willem Walraven en Madelon Székely-Lulofs.

Dit boek in de pers

Rouffaer: de laatste Inidische ontdekkingsreiziger’ is een schitterend geïllustreerd boek. Okker doet nauwgezet verslag van reizen en andere activiteiten van zijn hoofdpersoon  
Trouw  

Details:

Auteur(s)Frank Okker
UitgeverijUitgeverij Boom
ISBN9789461275806
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's242
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte22721 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten