Running Buddha-   eReader eBook

Sakyong Mipham • eBook

€ 11,99

Direct downloaden

Running Buddha is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Mindful hardlopen met humor en wijsheid Aanbevelingen van Bram Bakker en Dolf Jansen Wat kunnen meditatie en hardlopen voor elkaar betekenen? Veel, volgens Sakyong Mipham. Hij ziet een natuurlijk verband tussen beide. Allebei draaien ze om training van lichaam en geest. Als fervent hardloper past Mipham mindfulnesstechnieken op hardlopen toe: je eigen lichaam liefdevol waarnemen, je grenzen (h)erkennen en haalbare doelen stellen. Zo kunnen mediteren en hardlopen een positief effect hebben op je dagelijks leven. Mipham laat overtuigend zien dat hardlopen innerlijke stilte en intens geluk oplevert de bekende runner s high.

Dit boek in de pers

Hardlopen kan overal... op fietspaden, door het bos, op een loopband zelfs. Running Buddha laat zien dat het ook op een spiritueel pad kan. Ik word daar erg rustig van...  
DOLF JANSEN  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Hoe hardlopen je dichter bij jezelf brengt

Sakyong Miphan is de leider van Shambala, een organisatie die bestaat uit boeddhistische meditatiecentra. Sakyong is een ontzettend bijzondere man en hij weet in Running Buddha op geestige, verhalende manier hardlopen te combineren met boeddhistische principes en meditatie. Persoonlijke verhalen, meditatietips en stukken over het onder controle krijgen van je geest komen allemaal voorbij. Ook voor de niet-hardlopers is het een leerzaam boek vol metaforen, en als je al mediteerde raak je beslist enthousiast over het thema en probeer je het uit, een rondje rennen. Volgens Sakyong is hardlopen namelijk een van de beste manieren om in contact te komen met jezelf, en dat is toch eigenlijk wel een van de grootste doelen in het leven, als je het mij vraagt. Lees Runnig Buddha en raak ondersteboven.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Sakyong Mipham
UitgeverijHave, Ten
Vertaler(s)Abhinabha Tangerman
ISBN9789025903183
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's186
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1140 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten