's Nachts verdwijnt de wereld-   eReader eBook

Jaap Robben • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

's Nachts verdwijnt de wereld is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het alledaagse bijzonder maken, de ernst met humor omgeven, zoet en zuur mengen tot een nieuwe smaak, mistroostigheid met optimisme te lijf gaan, vragen stellen die nieuwe vragen oproepen: dat is wat de gedichten van Jaap Robben doen. In toegankelijke taal werpt Jaap Robben nieuw licht op gedachten en gevoelens die herkenbaar zijn maar niet altijd herkend worden. Het is alsof je samen met hem, gezellig onder een paraplu, door een verrekijker naar de wereld tuurt en je voortdurend verbaast over het aards gewemel.

Dit boek in de pers

Robbens kracht is dat hij luchtigheid en ernst combineert, dat hij betekenis geeft aan het alledaagse, met weinig woorden dat ene moment weet te vangen en precies de kern van zijn onderwerp raakt.  
DE GROENE AMSTERDAMMER  

Jaap Robben stelt van die prikkelende vragen die kinderlijk concreet en filosofisch tegelijk zijn. Ze zetten op een aanstekelijke manier aan het denken.  
De Volkskrant  

Details:

Auteur(s)Jaap Robben
IllustratorMerel Eyckerman
UitgeverijDe Geus
ISBN9789044535747
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1586 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten