Santa Monica-   eReader eBook

Bavo Dhooge • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

1976, Santa Monica. Jack Spark laat als buitenwipper geen enkele lastige klant binnen, maar zelf sluit hij een pact met slotenmaakster Monica Gucci. Monica brengt de sloten aan en geeft hem de reservesleutel, zodat hij later kan inbreken. Jacks ex-baas Fats Foley wil ook `binnen zijn en heeft zijn zinnen gezet op het fortuin van Randy Wells, mormoon en eigenaar van drie vrouwen die hij Randys Angels noemt. Randy is schatrijk en staat bekend als de Heler die slechte geesten verjaagt, maar de slechtste geest is Randy zelf, want alles is in scène gezet. Jack en Monica vormen een gouden duo, tot ze een deur te veel openen, die van Randy BAVO DHOOGES werk werd onder meer bekroond met de Schaduwprijs voor het beste Nederlandstalige thrillerdebuut, de Diamanten Kogel voor de beste Nederlandstalige thriller (waarvoor hij ook drie keer genomineerd was) en werd genomineerd voor de Hercule Poirotprijs en voor de Gouden Strop. Ook kreeg hij als enige Nederlandstalige auteur drie jaar op rij vijf sterren in de prestigieuze VN-thrillergids. Zijn werk verscheen in het beroemde Ellery Queen Mystery Magazine en werd vergeleken met Tarantino, de Sopranos, de Coen Brothers en Elmore Leonard. Meer info: www.bavodhooge.be http://www.houtekiet.com/boeken/p/detail/santa-monica

Dit boek in de pers

Personages, plot, taalgebruik en bovenal de vaak droge dialogen en opmerkingen: ze vullen elkaar prima aan en vormen tezamen een mix die enigszins spannend maar vooral komisch is. Het zou zonde zijn om hier voorbeelden te noemen. Lees het zelf en geniet ervan. Dhooge bewijst dat kwaliteit van Nederlandstalige bodem heel goed mogelijk is.  
HEBBAN.NL  

Bavo Dhooge heeft wellicht al vaker dan alle Vlaamse misdaadschrijvers samen de lezers aan het lachen gebracht. [...] Dhooge op zijn allergeinigst, maar bij wijlen ook zeer teder.  
De Morgen  

Details:

Auteur(s)Bavo Dhooge
UitgeverijHoutekiet
ISBN9789089242518
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's220
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1055 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten