Schaduwdood-   eReader eBook

Anne Holt • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Op een regenachtige vrijdagmiddag verongelukt de achtjarige Sander Mohr in zijn eigen huis. Zijn ouders zijn ontroostbaar en psychologe Inger Johanne Vik gelooft net als iedereen dat Sanders dood een tragisch ongeval is. Bovendien heeft de politie andere zaken aan het hoofd: op dezelfde dag pleegt Anders Breivik zijn dodelijke aanslagen.

De jonge Henrik Holme, zojuist afgestudeerd aan de Politieacademie, vermoedt dat er meer gaande is in het welgestelde en schijnbaar ideale gezin en slaagt erin Inger voor de zaak te interesseren. Terwijl in Oslo de rust langzaam weerkeert, blijkt zich in de schaduw van de aanslag een andere ramp te hebben voltrokken, waarbij vooroordelen, schaamte, leugens en misstappen hun tol hebben geëist.

Dit boek in de pers

De Noorse thrillerauteur Anne Holt weet de lezer met haar nieuwe thriller Schaduwdood wederom vanaf de eerste regel te pakken.  
Margriet  

Schaduwdood is een van Holts betere boeken. En de aan OCD (dwangstoornissen) lijdende Henrik Holm is een briljante vondst. Ontroerend om te lezen hoe hij met zijn handicap worstelt. Wat ons betreft mag hij blijven.  
VN Thrillergids  

Details:

Auteur(s)Anne Holt
UitgeverijCargo
ISBN9789023479307
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's221
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte945 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten