Schemerspel-   eReader eBook

Arnaldur Indridason • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 3 dagen geleden.

Schemerspel is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Zomer 1972. Reykjavík is in rep en roer. In de Laugardalshal zal het wereldkampioenschap schaken beginnen en in de stad wemelt het van de buitenlanders. De Koude Oorlog is op zijn hoogtepunt en vertegenwoordigers van oost en west begeleiden hun mannen, Boris Spassky uit de Sovjet-Unie en de Amerikaan Bobby Fischer, naar het schaakbord. Terwijl de voorbereidingen voor de schaakwedstrijd van de eeuw in volle gang zijn, wordt een jongen in de bioscoop het slachtoffer van een brute aanval. De politie heeft het buitengewoon druk. Toch wil Marion Briem, die het onderzoek van de zaak leidt, er hoe dan ook achter komen welke tweekamp hier, met een mensenleven als inzet, wordt uitgevochten.

Dit boek in de pers

Ook in Schemerspel hanteert Indridason weer zijn veelvuldig bekroonde, beschrijvende manier van vertellen. Als een alwetende verteller beschrijft hij alle gedachten die er in de hoofden van zijn personages omgaan. Hij beschrijft hun diepste gevoelens en drijfveren. Maar ook hun levens, hun ontwikkelingen, hun relaties, tegenslagen en hoogtepunten. De realistische dialogen zijn perfect gedoseerd, maar ondergeschikt aan datgene wat de superieure verteller Indridason te zeggen heeft.  
Hebban.nl  

Nummer 1 op de lijst van de beste schrijvers van misdaadromans van deze tijd. Indridason is een meesterverteller.  
The Guardian  

Met zijn sobere, maar o zo effectieve stijl schrijft Indridason fenomenaal goede boeken van een constante, hoge kwaliteit. Boeken vol menselijkheid en mededogen.  
VN'S DETECTIVE & THRILLERGIDS  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over de jaren 70
  • spanning uit Scandinavië

Details:

Auteur(s)Arnaldur Indridason
Vertaler(s)Adriaan Faber
ISBN9789021446608
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's272
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1585 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieErlendur Sveinsson
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten