Schuld-   eReader eBook

Karin Alvtegen • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Schuld is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Peter Brolin staat voor een faillissement en kan wel wat geld gebruiken. Het is daarom niet verwonderlijk dat hij van een wildvreemde vrouw de opdracht aanneemt een pakketje bij haar man Olof te bezorgen. Als Peter zich bij Olof meldt, is deze zeer verbaasd én verontrust. Olof Lundberg is namelijk al jaren weduwnaar. In het pakje vinden ze een roodfluwelen doosje met daarin een bleekwitte afgesneden teen. Olof zegt al enige tijd het mikpunt van terreur te zijn. Peter verklaart zich bereid om tegen vorstelijke betaling de identiteit van de mysterieuze vrouwelijke stalker te achterhalen. Al snel richt de terreur zich echter op hem.

Dit boek in de pers

Alvtegen is er uitstekend in geslaagd de lezer mee te slepen in een broeierig drama met een schokkende climax. Het contrast van een goede en een slechte sociale omgeving en de impact die dat heeft op een mens laat Alvtegen haarscherp zien. Schuld is een zowel schrijnend als spannend verhaal dat stof tot nadenken geeft  
HEBBAN.NL  

Ze is absoluut de beste vrouwelijke thrillerschrijver van dit moment.  
De Volkskrant  

Details:

Auteur(s)Karin Alvtegen
UitgeverijDe Geus
Vertaler(s)Edith Sybesma
ISBN9789044522488
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's210
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1025 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten