Seeking Safety-   eReader eBook

L.M. Najavits • eBook

€ 40,99

Direct downloaden

Gratis verzending
Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Patiënten binnen de verslavingszorg hebben vaak ook andere psychiatrische stoornissen. De combinatie posttraumatische stress-stoornis (PTSS) en verslaving is daar een voorbeeld van.

De methode Seeking Safety is gericht op het terugwinnen van veiligheid, zowel in het kader van PTSS als bij verslavingsproblematiek. Seeking Safety is geschikt om flexibel ingezet te worden, zowel voor een individuele als voor een groepsbehandeling. In dit boek worden 25 behandelonderwerpen besproken. Bij alle onderwerpen wordt de link gelegd tussen PTSS en verslaving.

Dit behandelboek met informatie en materiaal voor de therapeut bevat een cd-rom waarop printbare hand-outs voor de patiënt zijn opgenomen.

Seeking Safety is bedoeld voor hulpverleners, zoals psychologen, psychotherapeuten en maatschappelijk werkers, werkzaam binnen de verslavingszorg en de algemene GGZ.

Lisa M. Najavits, PhD, is Professor of Psychiatry aan de Boston University School of Medicine, en Lectureraan de Harvard Medical School (Harvard University) in Boston, Massachusetts. Het boek van Najavits is geschikt gemaakt voor de Nederlandse situatie.

Details:

Auteur(s)L.M. Najavits
UitgeverijBohn Stafleu Van Loghum
ISBN9789031384792
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2381 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten