Slag om de skyboxen-   eReader eBook

Iwan van Duren, Tom Knipping • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Slag om de skyboxen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In de vorige eeuw was voetbal nog de sport van het volk. Deze eeuw tekent zich razendsnel een nieuw fenomeen af en kenmerkt zich door een gigantische overnamegolf. De stokoude clubs Vitesse en ADO vielen al voor minder in handen van Russische en Chinese buitenlandse investeerders. Het wachten is op de volgende overnames. Wat volgt is een heel nieuw voetballandschap. In de slag om de skyboxen reizen de VI-journalisten in de wereld van privé-jets, gepantserde tanks en mega-jachten door de wondere wereld van het nieuwe voetbal. De auteurs doken eerder in de wereld van matchfixing.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

De VI-auteurs die in de wereld van matchfixing doken, nemen je nu mee naar de die van buitenlandse investeerders.

Tom Knipping en Iwan van Duren, je kent ze misschien wel van hun boek 'Voetbal & maffia'. Dit boek leest als een thriller weg en verhaalt over goed georganiseerde criminele bendes die miljarden verdienen aan het vervalsen van wedstrijden, waarbij ze geen enkel middel schuwen. Knipping en Duren zijn voetballiefhebbers pur sang. In 'Slag om de skyboxen' ontdek je samen met de VI-journalisten de wondere wereld van het nieuwe voetbal. Ze lieten zich inspireren door toen en nu. Hun statement: in de vorige eeuw was voetbal nog de sport van het volk. Maar inmiddels heeft er een kentering plaats gevonden. Ze merken op dat in deze eeuw zich razendsnel een nieuw fenomeen aftekent. Onder clubs, niet alleen in Nederland, maar door heel Europa en ver daarbuiten, zien we een gigantische overnamegolf. De stokoude clubs Vitesse en ADO vielen al voor minder in handen van Russische en Chinese buitenlandse investeerders. Dat impliceert nogal wat voor het voetballandschap, zoals we dat kennen. Ontdek de wereld van privéjets, gepantserde tanks en megajachten en zet dat af tegen die oer-Hollandse voetbalvelden en de geur van gras onder je kicksen. Ja, de fascinatie van Knipping en Van Duren, die begrijpen we wel.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Iwan van Duren, Tom Knipping
UitgeverijVI Boeken
ISBN9789067970433
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's253
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1575 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten