Slagen of falen bij de SEALs-   eReader eBook

Dick Couch • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Slagen of falen bij de SEALs is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Nooit eerder kreeg een schrijver toestemming om de training van de geheimste militaire elite ter wereld van zo nabij te volgen. Slagen of falen bij de Seals is verplichte kost voor iedereen die wil weten hoe het staal van de beste krijgers ter wereld wordt gesmeed.In de oorlog tegen terrorisme wordt onder andere gebruik gemaakt van elitetroepen, zoals de Navy Seals: de speciaal op snelheid en precisie getrainde, dodelijke Seal Teams.

Deze teams zijn klein, beweeglijk en zeer efficiënt en hun rol is onmisbaar in de oorlog tegen extreme groeperingen en personen. Maar wat houdt die training in? Wat maakt van een gewone soldaat een in fysiek en psychisch opzicht bijna onverwoestbare elitekrijger?

In Slagen of falen bij de Seals gaat voormalig Seal-soldaat Dick Couch verder waar hij in De Seals elite ophield. De laatste fase van de zwaarste training ter wereld scherpt de vaardigheden aan waarvan de basis eerder in de opleiding is gelegd. Uithoudingsvermogen, kracht en teamwerk maken van de soldaten de vechtelite die altijd wint.

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over de marine
  • toegankelijke boeken over geschiedenis

Details:

Auteur(s)Dick Couch
UitgeverijBoekerij
ISBN9789460233814
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's384
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte6183 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten