Sluit mijn ogen-   eReader eBook

Sophie McKenzie • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Sluit mijn ogen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Acht jaar geleden verloor Geniver Loxley haar dochter Beth tijdens de geboorte. Sinds die dag worstelt Gen met haar eigen leven. Terwijl haar echtgenoot Art hun leven probeert voort te zetten en aan zijn carrière en inkomsten werkt, kan zij Beth nog steeds niet loslaten. Totdat op een dag alles verandert Een onbekende vrouw staat op hun stoep en beweert dat Beth nog in leven is. Dat is krankzinnig. Waarom zou iemand dat verzinnen? Maar het zaadje voor hoop is geplant bij Gen. Ondanks de waarschuwingen van haar echtgenoot en vrienden en hun bezorgdheid voor haar welzijn, gaat Gen op zoek. Ze kan haar ogen niet meer voor de waarheid sluiten. Totdat haar hoop in angst en paranoia omslaat. Wie kan ze nog vertrouwen? Waarom ontmoedigt Art haar de dood van hun dochter te onderzoeken? Om haar, zoals hij zegt, voor nog meer pijn te behoeden? Of is er meer aan de hand?

Reviews & recensies

Spannend, overtuigend en heel boeiend, voor de liefhebbers van S.J. Watsons Voor ik ga slapen

Eerder schreef ze thrillers in het young adult genre, maar nu is Sophie McKenzies eerste thriller voor volwassenen in het Nederlands vertaald. En het werd tijd dat we kennis gingen maken met deze getalenteerde schrijfster. Sluit mijn ogen gaat over de nachtmerrie van iedere zwangere vrouw: een doodgeboren kindje. Acht jaar geleden overkwam het Geniver Loxley en haar man Art. Tijdens de geboorte overleed baby Beth. Geniver is hier nog altijd niet overheen. Terwijl haar man aan zijn carrière werkt, kan Geniver Beth niet loslaten. Op een dag verandert alles: er staat een onbekende vrouw aan de deur en die beweert dat Beth nog in leven is. Als de vrouw kort daarna overlijdt na een aanrijding, gaat Geniver op zoek naar Beth. Ondanks de waarschuwingen van vrienden en hun bezorgdheid voor haar welzijn. Haar hoop slaat om in angst en paranoia als ook haar man haar de zoektocht naar hun dochter ontmoedigt. Als je Voor ik ga slapen van S.J. Watson mooi vond, zul je dit boek ook fantastisch vinden. Subtiele hints door het hele boek zorgen ervoor dat de suspense flink wordt opgebouwd. McKenzie laat je hevig speculeren voordat je aankomt bij de verrassende ontknoping.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over het verlies van een kind
  • vrouwelijke thrillers

Details:

Auteur(s)Sophie McKenzie
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
Vertaler(s)Jolanda Lindert Te
ISBN9789044969573
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's360
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2436 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten