Sneeuwengelen-   eReader eBook

Suzanne Vermeer • eBook

€ 6,99

Direct downloaden

Sneeuwengelen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Ze waren met z’n zessen en kenden elkaar uit het Leidse studentenleven. Een hechte club meiden die lief en leed met elkaar deelden, en die elk jaar samen op wintersportvakantie gingen. ‘De sneeuwengelen’ noemden ze zichzelf. Succesvol in hun werk, niet altijd even succesvol in de liefde, en de wereld leek aan hun voeten te liggen. Totdat een van hen kwam te overlijden...

De dood van Daphne komt keihard aan in de groep, maar tegelijkertijd maakt het de band tussen de vrouwen nog sterker. Ze sluiten een pact en beloven elkaar dat ze altijd voor elkaar zullen zorgen, zoals ze ook voor hun vriendin hadden gezorgd toen zij ziek werd. Dan slaat het noodlot toe. Een ongeluk, niemand weet precies hoe het heeft kunnen gebeuren. Maar bepaalde zaken kloppen niet. Was er misschien opzet in het spel? Maar waarom? En wie zou er dan achter zitten? Langzaam maar zeker komen er barstjes in wat de perfecte vriendinnengroep leek te zijn.

Dit boek in de pers

Zoals het een relaxte vakantiethriller betaamt is Sneeuwengelen niet heel ingewikkeld of te enerverend.[…] De stijl waarin het geschreven is, voert je in ieder geval lekker mee als een slee over de smetteloze sneeuwvlaktes in Lapland. Waar de mate van toerisme vanaf nu geheid gaat toenemen.  
Hebban.nl  

Een aanrader voor iedereen die van spanning, romantiek en vriendschap houdt!  
CHICKLIT.NL  

De sneeuw, de romantiek en de spanning maken het veerhaal compleet.  
VROUWENTHRILLERS.NL  


Reviews & recensies

Een boeiend verhaal dat goed in elkaar zit en waarin de spanning zorgvuldig wordt opgebouwd. Een ouderwets goeie Suzanne Vermeer!

Dit is het nieuwste boek van Suzanne Vermeer, pseudoniem voor de in 2011 overleden auteur Paul Goeken. Waar de meeste boeken van Suzanne Vermeer één hoofdpersoon hebben, heeft Sneeuwengelen er meerdere, namelijk een groep vriendinnen die al jarenlang gezamenlijk op wintersportvakantie gaan. Maar na de dood van Daphne verandert er iets in de groep, en na een reeks vreemde gebeurtenissen maakt vertrouwen plaats voor wantrouwen. Het boek is zo goed uitgewerkt, dat het bijna onmogelijk is meer te vertellen zonder een deel van het verhaal te verklappen. Sneeuwengelen boeit vanaf de eerste pagina goed geschreven met herkenbare personages. Een absolute aanrader.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over het verlies van een vriend
  • vakanties gone wrong

Details:

Auteur(s)Suzanne Vermeer
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
ISBN9789044973976
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's270
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1239 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten