Sorry!-   eReader eBook

Youp van 't Hek • eBook

€ 4,99

Direct downloaden

Sorry! is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Grof, geestig, flauw, scherp, hilarisch, cynisch, pittig, ironisch, betweterig, fel of gevoelig? In zijn wekelijkse NRC-column neemt Youp sinds jaar en dag al onze dom- en dwaasheid op de hak. Met lef en humor stelt hij alles wat hem niet zint aan de kaak. Staat zijn mening je niet aan? Sorry daarvoor, maar Youp blijft onverminderd enthousiast doorstrijden. Hij kan niet anders. In Sorry! staan al zijn columns van het afgelopen jaar. De bundel vormt de opmaat voor de Oudejaarsconference, die in 2014 weer in zijn veilige handen is. U kunt dus rustig gaan slapen. Tenzij Youp u in de tussentijd te grazen neemt in een van zijn columns. Bij voorbaat: sorry.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Deze bundel is de opmaat voor Youp’s Oudejaarsconference 2014!

Sorry! is een heerlijke verzameling van Youp’s beste columns. Fans en verzamelaars weten wat ze van hem kunnen verwachten. De geestigheid van Van ’t Hek is de immer grote afwezige: nuance. Welk methodiek hij ook kiest, zijn columns zijn raker dan raak, los van de vraag of je het met zijn mening eens bent. Hij schrijft heel grof, heel geestig, heel flauw, heel scherp, heel hilarisch, heel cynisch, heel pittig, heel ironisch, heel betweterig, heel fel of heel gevoelig. Al laat Youp zelf het woordje ‘heel’ weg, wij weten wel beter: zijn ‘heel veel van iets’ wordt nooit ‘te’. Sorry! gaat over de dom- en dwaasheid van mensen en dingen van alledag. Sorry als zijn opvattingen je niet aanstaan, maar Youp blijft onverminderd enthousiast door strijden. Hij kan niet anders. We kijken uit naar zijn Oudejaarsconference 2014, waarin hij ongetwijfeld refereert aan de allerscherpste columns uit deze bundeling. Youp is leuk voor jezelf, maar ook om weg te geven, want je mag bij voorbaat sorry zeggen.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • columns over actualiteiten
  • gebundelde columns

Details:

Auteur(s)Youp van 't Hek
UitgeverijThomas Rap
ISBN9789400401099
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's171
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte691 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten