Springvloed-   eReader eBook

Cilla Börjlind, Rolf Börjlind • eBook eci.be lezers

€ 7,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 3 dagen geleden.
Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een dagje naar het strand wordt nooit meer hetzelfde 1987. Op het strand van Nordkoster wordt bij volle maan een gruwelijke moord gepleegd op een jonge vrouw. Rechercheur Tom Stilton heeft amper aanknopingspunten. Niet alleen is de identiteit van het slachtoffer onbekend, ook lijkt er geen motief te zijn en is er geen spoor van de dader. Uiteindelijk blijft de zaak onopgelost. Stilton is er zo door aangedaan dat hij volledig instort. Drieëntwintig jaar later schrikt een reeks brute moorden op daklozen de inwoners van Stockholm op. De slachtoffers worden zodanig mishandeld dat ze aan hun verwondingen overlijden. De aanvallen worden gefilmd en de beelden worden op YouTube geplaatst. Olivia Rönning zit in haar tweede jaar van de politie-opleiding, een studiekeuze die wellicht geïnspireerd is door haar vader, wijlen inspecteur Arne Rönning. Voor haar studie moet ze een onopgeloste zaak bestuderen uit de politiearchieven. Olivia kiest de strandmoord van 1987, begint te graven en zit al gauw tot haar nek in de zaak. Maar om verder te komen, moet ze Tom Stilton vinden. Die lijkt echter van de aardbodem verdwenen...

Dit boek in de pers

Ontzettend spannende thriller die zich afspeelt in verschillende lagen van de maatschappij, van daklozen, prostituees en straatkinderen tot machtige politici en rijke industriëlen.  
Metro  

Voortreffelijk geschreven, loeispannende Zweedse thriller, met een ontknoping die juist de krachtigst mogelijke verknoping van de vele verhaaldraden is.  
Vrij Nederland Detective & Thrillergids  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over Zweden
  • gruwelijke spanning uit Scandinavië

Details:

Auteur(s)Cilla Börjlind, Rolf Börjlind
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
Vertaler(s)Corry van Bree
ISBN9789044969160
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's368
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte3492 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieRönning & Stilton
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten