Star Wars Trilogie-   eReader eBook

Donald F. Glut, George Lucas, James Kahn • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Star Wars Trilogie is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

EL LANG GELEDEN, IN EEN STERRENSTELSEL HIER VER, VER VANDAAN...

Luke Skywalker werkt op de boerderij van zijn oom op de verafgelegen planeet Tatooine. Hij repareert tweedehands machines, gaat stuntvliegen met zijn verweerde skyhopper en... verveelt zich te pletter.
Luke droomt van avonturen tussen de sterren - avonturen die hem naar prachtige, buitenaardse planeten zullen voeren. Maar op het moment dat hij een cryptisch bericht onderschept van een beeldschone prinses in gevangenschap, krijgt hij veel meer dan hem lief is. En dat is hoe het allemaal begint...
Luke Skywalker, de trotse prinses Leia en de ondernemende Han Solo - al die onvergetelijke personages en hun ongelofelijke avonturen uit de originele Star Wars-films zijn nu voor het eerst samengebracht in een boek. Van de desolate woestijnen van Tatooine tot Endor, de planeet van de Ewoks. Laat je meeslepen door het complete verhaal van de rebellen in hun wanhopige strijd tegen het Keizerrijk!

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een groots en meeslepend avontuur

Meer dan 25 jaar nadat de eerste film in de bioscopen draaide, is 'Star Wars' nog steeds een van de meest geliefde saga's ter wereld.  In deze handige paperback uitgave vind je de drie originele Star Wars films in een episch geschreven verhaal: 'A New Hope', 'The Empire Strikes Back', en 'Return of the Jedi' Een heroïsche verstelling over verloren onschuld en gewonnen wijsheid, over neergang en redding en natuurlijk de niet-aflatende eeuwigdurende strijd tussen goed en kwaad. Het verhaal begint met het simpele en saaie leven van Luke Skywalker die op de boerderij van zijn oom werkt op de afgelegen planeet Tatooine. Skywalker verlangt ernaar de verste hoeken van het universum te gaan ontdekken, en op een dag bereikt hem een boodschap van een beeldschone maar gevangen gezette prinses. Vanaf dat moment is het leven van Skywalker een groots, meeslepend en bijna onbeschrijfelijk avontuur.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Donald F. Glut, George Lucas, James Kahn
UitgeverijLuitingh Sijthoff Fantasy
Vertaler(s)David Brisk, Olga Duym, Jan Smit
ISBN9789024571970
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's509
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte820 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten