Stille getuigen-   eReader eBook

Danielle Hermans • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In een kasteel langs de Vecht tussen Amsterdam en Utrecht huist het Landelijk Instituut voor Forensische Expertise. Het LIFE wordt met strakke hand geleid door de perfectionistische en ambitieuze Madeleine Bekkers. Alex van Brederode, een eigenzinnige veertiger die door zijn grote deskundigheid ‘de Professor’ genoemd, leidt het team van plaats delict onderzoekers. Hij wordt bijgestaan door zijn leergierige assistente Suzanne Meijer.

Als in een nieuwbouwwijk de onthoofde lichamen van een jong stel worden aangetroffen, zet het forensisch team van het LIFE alles op alles om ervoor te zorgen dat de dader zo snel mogelijk gevonden wordt. Want de kans is groot dat de moordenaar opnieuw toe zal slaan. Tegelijkertijd doet een wijkagent in een park een aantal macabere vondsten die hem grote zorgen baren.

Details:

Auteur(s)Danielle Hermans
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
ISBN9789044969535
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's160
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte3293 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieL.I.F.E.
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten